1
Период разъяснений
с 02.10.2019 10:03
по 04.11.2019 10:00
2
Подача предложений
с 04.11.2019 10:00
по 11.11.2019 10:00
3
Аукцион

4
Оценка
5
Предложения рассмотрены
Статус Предложения рассмотрены
Оценочная стоимость без НДС 13 829 907,15 MDL
Период уточнений: 2 окт 2019, 10:03 - 4 ноя 2019, 10:00
Подача предложений: 4 ноя 2019, 10:00 - 11 ноя 2019, 10:00
Начало аукциона: не будет использоваться

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801


Данная процедура проводится без электронного аукциона. Ваша оферта является окончательной и должна содержать весь список необходимых документов.

conform anunțului.
Condiții obligatorii pentru operatorii economici participanți la licitația publică pentru executarea contractului.
1. Normele financiare pentru alimentația unui elev/zi din instituțiile de învățământ primar și secundar, au fost stabilite în temeiul Legii nr. 10 din 03.02.2009, privind supravegherea de stat a sănătății publice, HG nr. 722 din 18.07.2018 pentru aprobarea Instrucțiunii privind organizarea alimentației copiilor și elevilor în instituțiile de învățământ general, Deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 9/4 din 19.12.2018, ordinul DGETS nr. 947 din 29.08.2019 – după cum urmează : 13,65 lei –dejun cald;
23,00 lei – elevii grupelor cu program prelungit ( dejun + prânz).
2. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angagat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare.
3. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
4. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu ligislația în vigoare.
5. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
6. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar.
7. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătire a produselor alimentare. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
8. Asigurarea condițiilor optime pentru funcționarea cantinelor în conformitate cu cerințele sanitaro – igienice în vigoare, cu păstrarea și explotarea utilajului, mobilierului din cantine, conform prevederilor regulamentare.
9. Transportarea produselor alimentare (bucatelor) se va organiza în modul, care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp - 1 ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic). (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.)
10. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
Asigurarea cu detergenți și dezinfectanți ii revine automat operatorului economic
11. La sfârșitul anului 2020 operatorul economic în baza procesului verbal predă administrației instituției utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru.
- Autoritatea contractantă nu duce responsabilitatea de deteriorarea veselei sau a altor bunuri investite în sistemul alimentar. În caz de insuficiența bunurilor necesare procesului alimentar, operatorul economic asigură suplinirea lor.
La asigurarea cantinei cu veselă/tăcâmuri se va ține cont strict de HG nr. 956 din 23.08.2004.
Factorii de evaluare a ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic, precum și ponderile lor:
1 Prezentarea ofertei privind costul zilei de alimentație per/copil în zi
Normele financiare stabilite pentru alimentația unui elev/zi din instituțiile de învățământ primar și secundar, au fost stabilit în temeiul Legii nr. 10 din 03.02.2009,privind supravegherea de stat a sănătății publice, HG nr. 722 din 18.07.2018 pentru aprobarea Instrucțiunii privind organizarea alimentației copiilor și elevilor în instituțiile de învățământ general, Deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 9/4 din 19.12.2018, ordinul DGETS nr. 947 din 29.08.2019 – după cum urmează : 13,65 lei –dejun cald;
23,00 lei – elevii grupelor cu program prelungit. (Dejun+prânz)
Preț per/copil- 40 pct
2 Prezentarea meniului – model variat care ar conține diverse asortimemte de carne, pește, legume, fructe, pateserii etc. (pulpă de bovină dezosată, refrigerată, piept de pui, fileu de pește de mare congelat etc.) pentru 10 zile coordonat cu Centrului de Sănătate Publică Chișinău, cu indicarea valorii energetice a raţiei alimentare și costului per/zi.
maximum 2800 kilocalorii pentru dejun, dejun + prânz - 25 pct.
mai puțin de 2700 kilocalorii pentru dejun, dejun + prânz - 10 pct.
( nu mai puțin DE 1390 kilocalorii pentru dejun, dejun + prânz )
3 Operatorul economic confirmă prezența în state de personal:
- un tehnolog,
- lucrător medical,
- personalul de specialitate de la blocul alimentar,
- personalul auxiliar,
(cu prezenarea listei lucrătorilor și documentele confirmative ( diplome, certificate, etc)) cu indicarea anilor de activitate pentru fiecare domeniu de activitate al fiecărei persoane.
(Operatorul economic va pune la dispoziția autorității contractante personal calificat în domeniul alimentației, conform normelor pentru anumit număr de copii din instituție conform HG nr. 956 din 23.08.2004.)
Cu experiență mai mult de 3 ani la personalul de specialitate -15 pct.
Cu experiență mai puțin de 3 ani la personalul de specialitate - 10 pct.
4 Experiență a operatorului economic în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor nu mai puțin de 5 ani de zile ( argumemtat prin contractracte de servicii similare)
Experiența de 5 ani sau mai mult de 5 ani- 10 pct.
Experiența mai puțin de 5 ani – 5 pct.
5 Asigurarea cantinei cu ustensilele necesare, reeșind din numărul de copii. Numărul tacâmurilor va corespunde normelor de asigurare per/copil, dar nu mai puţin de 2 seturi pentru un loc în sala de mese. Nu se admite veselă emailată cu emailul ştirbit. Vesela din aluminiu şi duraluminiu se va folosi numai la prepararea bucatelor şi păstrarea lor pentru un timp scurt. Nu se admite folosirea veselei cu fisuri şi cu margini sparte (grupul de lucru se va deplasa la fața locului (la depozit) pentru verificarea veselei propuse spre utilizare de către operatorul economic).
Ustensile:
60% noi - plus - 40% folosite - __10__ pct.
50% noi-50% folosite – 5 pct.
Информация о заказчике
Фискальный код/IDNO
Адрес
MD-2060, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Bd. Traian 21/2
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Inna Frunză
Контактный номер
+37322776711
Данные о закупке
Дата создания
2 окт 2019, 9:46
Дата последних изменений
24 окт 2019, 10:52
Оценочная стоимость (без НДС)
13 829 907,15 MDL
Achizitii.md ID
21012753
Тип процедуры
Открытый торг
Критерии присуждения
Лучшее соотношение цена - качества
Адрес поставки
MD-2060, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Bd. Traian 21/2
Срок действия контракта
1 янв 2020 10:04 - 30 дек 2020 10:04
Список позиций
1)
Название
Servicii alimentare pentru alimentarea copiilor din cadrul instituțiilor de învățământ preuniversitare subordonate DETS Botanica pentru perioada 01.01.2020-31.12.2020. CPV: 55500000-5 - Столовые и общественное питание
Количество: 16.0
Ед. измерения: Bucata
Документы процедуры закупок
lista serviciilor si graficul prest-rii (2).docx
Документация к предложению
2.10.19 10:03
doc.standart alimentarea 2020.docx
Документация к предложению
2.10.19 10:03
specificaţii tehnice şi preț.doc servicii alimentare (1).doc
Документация к предложению
2.10.19 10:03
informația despre furnizor.doc
Документация к предложению
2.10.19 14:54
duae.docx
Документация к предложению
24.10.19 10:47
anunț de participare.docx
Документация к предложению
24.10.19 10:47

Ниже доступны оферты участников, документы к офертам вы можете посмотреть нажав на иконку папки.

На основе Решения рабочей группы для выбора победителя требуется:

1) Выберите победителя нажав на кнопку признать победителем.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

3) После выбора победителя нажмите кнопку: “Принять решение”.

Квалификация участников
Наименование участника
Цена предложения
Статус
1
Наименование участника:

Societatea privata pe actiuni PONTEM

Цена предложения: 11 647 642,75 MDL
Статус: Дисквалифицирован
Причина: Заявка является нерегулярной
Документы квалификации
Документы, поданные с предложением
2
Наименование участника:

ISAP"Bucuria-el

Цена предложения: 13 829 907,15 MDL
Статус: Победитель
Причина: corespunderea cerințelor caietului de sarcini. corespunderea criteriului de evaluare
Документы квалификации
Документы, поданные с предложением
История аукциона
Просмотр аукциона
К сожалению, вопросы можно задавать только во время периода "Активный".
Разъяснения