Статус Закупка не состоялась
Оценочная стоимость без НДС 1 733 333 MDL
Период уточнений: 16 май 2019, 16:38 - 3 июн 2019, 10:00
Подача предложений: 3 июн 2019, 10:00 - 6 июн 2019, 10:00
Начало аукциона: не будет использоваться

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801


Данная процедура проводится без электронного аукциона. Ваша оферта является окончательной и должна содержать весь список необходимых документов.

Carne de la piept de curcan refrigerată
Информация о заказчике
Фискальный код/IDNO
Адрес
3101, MOLDOVA, mun.Bălţi, locality, str Independeței
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Ceremuș Liliana
Контактный номер
+37323154622
Эл. адрес
Данные о закупке
Дата создания
Дата последних изменений
4 июл 2019, 18:22
Оценочная стоимость (без НДС)
1 733 333 MDL
Achizitii.md ID
21008051
Тип процедуры
Licitație deschisă
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Адрес поставки
3101, MOLDOVA, mun.Bălţi, mun.Bălţi, conform anexei
Срок действия контракта
1 июл 2019 03:00 - 31 дек 2019 02:00
Список позиций
1)
Название
Vid ori ambalată în caserole într-o atmosferă controlată 0,800 kg - 2,0 kg HG RM 696 din 04.08.2010 CPV: 15800000-6 - Различые продукты питания
Количество: 13000.0
Ед. измерения: Kilogram
Документы процедуры закупок
documentatia_standard_Semestru II
Документация к предложению
FDA, specificații, contract
16.05.19 16:38
DUAE PROD ALIM sem II
Документация к предложению
14 file
16.05.19 16:38
anunt_de_participare sem II
tenderNotice
6 file
16.05.19 16:38
Anexa nr. 3 lista instituțiile preșcolare
Документация к предложению
adrese
16.05.19 16:38

Ниже доступны оферты участников, документы к офертам вы можете посмотреть нажав на иконку папки.

На основе Решения рабочей группы для выбора победителя требуется:

1) Выбрать победителя нажав на кнопку признать победителем.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

3) После выбора победителя нажмите кнопку: “Принять решение”.

Квалификация участников
Наименование участника
Цена предложения
Статус
1
Наименование участника:

Pascolina

Цена предложения: 1 573 000 MDL
Статус: Дисквалифицирован

Документы типа "Квалификационная документация", "финансовое предложение" и "иллюстрация" будут доступны всем для просмотра только после перехода оферты в статус "на рассмотрении".

Причина: Ofertă descalificată din următoarele motive: Agentul economic SRL ” Pascolina” a încălcat prevederile din Documentația standard pentru realizarea achiziţiilor publice de bunuri aprobată prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 173 din 05 octombrie 2018: p.18.2 - Operatorii economici vor pregăti ofertele într-o manieră structurată și securizată, ca răspuns la anunțul de participare publicat de către autoritatea contractantă în SIA „RSAP” În formularele Specificației tehnice (F 4.1) și Specificației de preț (F 4.2) prezentate de SRL ” Pascolina” s-au constatat necorespunderi: - Operatorul economic nu a respectat cerința obligatorie de calificare prevăzută în Anunțul de participare la p.25 - Autorizație de deținere a abatorului sau contract cu asemenea abator (pentru carne de vită, de pasăre). În setul de documente ce constituie oferta nu a fost regăsită informația cu privire la deținerea abatorului, fiind anexat doar un contract de vînzare-cumpărare încheiat între SRL ”Pascolina” și SRL ”Green Marketing” (Ucraina, Cernăuți). - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” menționează la rubrica ”producătorul” doi producători ”UPG Invest; Green Marcheting”, ceea ce contravine cerinței obligatorii din Anunțul de participare p.19 - Livrarea de la același producător sau importator pe toată perioada contractului încheiat; - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” nu specifică tipul ambalajului concret pentru carnea de curcan; astfel nu este clar dacă va fi livrată numai în vid sau ambalată în caserole cu atmosferă controlată. - Pentru lotul ”File de merluciu congelat (glazură de 25-30%) ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” nu indică producătorul, fiind înscrisă doar țara de origine. În conformitate cu alin.(4) al art.69 din Legea nr.131/15 privind achizițiile publice, AC se află în imposibilitatea de a solicita clarificări din partea OE, deoarece acestea ar modifica oferta, ce ar face ca oferta să corespundă unor cerințe cărora inițial nu le corespundea.
Документы квалификации
Документы квалификации отсутствуют
Документы, поданные с предложением
2
Наименование участника:

Produse de Familie

Цена предложения: 1 625 000 MDL
Статус: Дисквалифицирован

Документы типа "Квалификационная документация", "финансовое предложение" и "иллюстрация" будут доступны всем для просмотра только после перехода оферты в статус "на рассмотрении".

Причина: Ofertă descalificată pentru lotul ~Carne de la piept de curcan refrigerată~ din următoarele motive: Agentul economic SRL ”Produse de familie” a încălcat prevederile din Documentația standard pentru realizarea achiziţiilor publice de bunuri aprobată prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 173 din 05 octombrie 2018: p.18.2 - Operatorii economici vor pregăti ofertele într-o manieră structurată și securizată, ca răspuns la anunțul de participare publicat de către autoritatea contractantă în SIA „RSAP” În formularele Specificației tehnice (F 4.1) și Specificației de preț (F 4.2) prezentate de SRL ” Produse de familie” s-au constatat necorespunderi: - Operatorul economic nu a respectat cerința obligatorie de calificare prevăzută în Anunțul de participare la p.25 - Autorizație de deținere a abatorului sau contract cu asemenea abator (pentru carne de vită, de pasăre). În setul de documente ce constituie oferta nu a fost regăsită informația cu privire la deținerea abatorului, fiind anexat doar un contract de vînzare-cumpărare încheiat între SRL ”Produse de familie” și SRL ”Pascolina”. - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ” Produse de familie” menționează la rubrica ”producătorul” patru producători ” Green Market, UPG Invest, Pascolino SRL și Basarabia Nord SA”, ceea ce contravine cerinței obligatorii din Anunțul de participare p.19 - Livrarea de la același producător sau importator pe toată perioada contractului încheiat; - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” nu specifică tipul ambalajului concret pentru carnea de curcan; astfel nu este clar dacă va fi livrată numai în vid sau ambalată în caserole cu atmosferă controlată. În conformitate cu alin.(4) al art.69 din Legea nr.131/15 privind achizițiile publice, AC se află în imposibilitatea de a solicita clarificări din partea OE, deoarece acestea ar modifica oferta, ce ar face ca oferta să corespundă unor cerințe cărora inițial nu le corespundea.
Документы квалификации
Документы квалификации отсутствуют
Документы, поданные с предложением
3
Наименование участника:

Slavena Lux

Цена предложения: 1 823 250 MDL
Статус: Дисквалифицирован

Документы типа "Квалификационная документация", "финансовое предложение" и "иллюстрация" будут доступны всем для просмотра только после перехода оферты в статус "на рассмотрении".

Причина: Ofertă descalificată la lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, din următoarele motive: Agentul economic SRL ”Slavena Lux” nu a respectat cerința obligatorie de calificare prevăzută în Anunțul de participare la p.25 - Autorizație de deținere a abatorului sau contract cu asemenea abator (pentru carne de vită, de pasăre). În setul de documente ce constituie oferta nu a fost regăsită informația cu privire la deținerea abatorului, fiind anexate doar declarația de conformitate și certificatul sanitar-veterinar pentru carnea de import.
Документы квалификации
Документы квалификации отсутствуют
Документы, поданные с предложением
История аукциона
Просмотр аукциона
К сожалению, вопросы можно задавать только во время периода "Активный".
Разъяснения