Carne de porcine congelată
până la 29.11.2024 15:30
până la 19.12.2024 16:00
până la 20.12.2024 13:14
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea nr.279/2017, Legea 221/2007, Legea nr.27/2017, HG nr.221/2009, HG nr.867/2023, HG nr.435/2010, HG nr.724/2024 și HG nr.696/2010.
Condiţii tehnice de calitate:
- carne de porc congelată în sferturi de carcase cu conţinutul de carne - macră nu mai puţin de 50%;
- carnea trebuie să fie supusă congelării, temperatura în profunzimea muşchilor să fie nu mai mult de -18˚C;
- sferturile de carcase se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă;
- grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm;
- suprafaţa sferturilor de carcase - curată, fără pigmentaţii, organe interne, cheaguri de sânge, tumori, hemoragii şi hematoame, leziuni traumatice care ating ţesutul subcutanat, rupturi ale ţesutului muscular sau adipos;
- pe suprafaţa sferturilor de carcase nu se permite prezenţa bucăţilor de gheaţă sau zăpadă.
Ambalarea și marcarea:
- în pungi (material) utilizate ca ambalaj transparent, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportarea mărfii;
- sferturile de carcase vor fi marcate cu marcă de sănătate.
Termen de valabilitate: minim 4 luni din data livrării.
Condiţii de livrare a mărfii:
1. la livrare se prezintă pentru fiecare partidă:
- certificat sanitar veterinar conform modelului prevăzut în anexa nr.9. OANSA 57 din 08.02.2023 pentru produsele autohtone și/sau documente care atestă siguranța și calitatea conform prevederilor art.131, al. (2), (5), (6), (61) din Legea 306/2018 pentru produsele de import;
- cu prima livrare se va prezenta copia planului de autocontrol.
2. livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului, la comanda cumpărătorului în garnizoanele: mun. Chişinău, mun. Bălți și r-nul Cahul, în perioada ianuarie – iunie, anul 2025, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00;
- data, adresa și cantitatea conform cererii şefului Centrului alimentar (operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie, vor indica în ofertă – anexa nr.22 adresa de e-mail, la care vor fi primite comenzile).
Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.
Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:
1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.
2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.
3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.
SRL,,IDT din BARDAR
Funny Pig
În cazul când Criteriu de atribuire este Prețul cel mai scăzut: documentele de tipul 'documente de calificare', 'propunere financiară' și 'ilustrare' vor fi vizibile doar atunci când oferta va obține statutul 'în considerare'.
Produse de Familie
În cazul când Criteriu de atribuire este Prețul cel mai scăzut: documentele de tipul 'documente de calificare', 'propunere financiară' și 'ilustrare' vor fi vizibile doar atunci când oferta va obține statutul 'în considerare'.