Achiziţie publică
21312953
Carne de porcine congelată
1
Perioada de actualizare
de la 19.11.2024 14:34
până la 29.11.2024 15:30
până la 29.11.2024 15:30
au rămas 8 zile
2
Propunerea ofertelor
de la 29.11.2024 15:30
până la 19.12.2024 16:00
până la 19.12.2024 16:00
3
Licitaţie
20.12.2024 13:00
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut
Activ
Valoarea estimată fără TVA
3 350 000 MDL
Perioada clarificărilor:
19 nov 2024, 14:34 - 29 nov 2024, 15:30
Perioada de depunere a ofertelor:
29 nov 2024, 15:30 - 19 dec 2024, 16:00
Începutul licitației:
20 dec 2024, 13:00
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Carne de porcine congelată (sferturi de carcase)
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea nr.279/2017, Legea 221/2007, Legea nr.27/2017, HG nr.221/2009, HG nr.867/2023, HG nr.435/2010, HG nr.724/2024 și HG nr.696/2010.
Condiţii tehnice de calitate:
- carne de porc congelată în sferturi de carcase cu conţinutul de carne - macră nu mai puţin de 50%;
- carnea trebuie să fie supusă congelării, temperatura în profunzimea muşchilor să fie nu mai mult de -18˚C;
- sferturile de carcase se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă;
- grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm;
- suprafaţa sferturilor de carcase - curată, fără pigmentaţii, organe interne, cheaguri de sânge, tumori, hemoragii şi hematoame, leziuni traumatice care ating ţesutul subcutanat, rupturi ale ţesutului muscular sau adipos;
- pe suprafaţa sferturilor de carcase nu se permite prezenţa bucăţilor de gheaţă sau zăpadă.
Ambalarea și marcarea:
- în pungi (material) utilizate ca ambalaj transparent, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportarea mărfii;
- sferturile de carcase vor fi marcate cu marcă de sănătate.
Termen de valabilitate: minim 4 luni din data livrării.
Condiţii de livrare a mărfii:
1. la livrare se prezintă pentru fiecare partidă:
- certificat sanitar veterinar conform modelului prevăzut în anexa nr.9. OANSA 57 din 08.02.2023 pentru produsele autohtone și/sau documente care atestă siguranța și calitatea conform prevederilor art.131, al. (2), (5), (6), (61) din Legea 306/2018 pentru produsele de import;
- cu prima livrare se va prezenta copia planului de autocontrol.
2. livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului, la comanda cumpărătorului în garnizoanele: mun. Chişinău, mun. Bălți și r-nul Cahul, în perioada ianuarie – iunie, anul 2025, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00;
- data, adresa și cantitatea conform cererii şefului Centrului alimentar (operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie, vor indica în ofertă – anexa nr.22 adresa de e-mail, la care vor fi primite comenzile).
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea nr.279/2017, Legea 221/2007, Legea nr.27/2017, HG nr.221/2009, HG nr.867/2023, HG nr.435/2010, HG nr.724/2024 și HG nr.696/2010.
Condiţii tehnice de calitate:
- carne de porc congelată în sferturi de carcase cu conţinutul de carne - macră nu mai puţin de 50%;
- carnea trebuie să fie supusă congelării, temperatura în profunzimea muşchilor să fie nu mai mult de -18˚C;
- sferturile de carcase se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă;
- grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm;
- suprafaţa sferturilor de carcase - curată, fără pigmentaţii, organe interne, cheaguri de sânge, tumori, hemoragii şi hematoame, leziuni traumatice care ating ţesutul subcutanat, rupturi ale ţesutului muscular sau adipos;
- pe suprafaţa sferturilor de carcase nu se permite prezenţa bucăţilor de gheaţă sau zăpadă.
Ambalarea și marcarea:
- în pungi (material) utilizate ca ambalaj transparent, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportarea mărfii;
- sferturile de carcase vor fi marcate cu marcă de sănătate.
Termen de valabilitate: minim 4 luni din data livrării.
Condiţii de livrare a mărfii:
1. la livrare se prezintă pentru fiecare partidă:
- certificat sanitar veterinar conform modelului prevăzut în anexa nr.9. OANSA 57 din 08.02.2023 pentru produsele autohtone și/sau documente care atestă siguranța și calitatea conform prevederilor art.131, al. (2), (5), (6), (61) din Legea 306/2018 pentru produsele de import;
- cu prima livrare se va prezenta copia planului de autocontrol.
2. livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului, la comanda cumpărătorului în garnizoanele: mun. Chişinău, mun. Bălți și r-nul Cahul, în perioada ianuarie – iunie, anul 2025, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00;
- data, adresa și cantitatea conform cererii şefului Centrului alimentar (operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie, vor indica în ofertă – anexa nr.22 adresa de e-mail, la care vor fi primite comenzile).
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
Persoana de contact
Datele achizitiei
Data publicării
19 nov 2024, 14:02
Data ultimilor modificări
19 nov 2024, 14:34
Valoarea estimată (fără TVA)
3 350 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
13 400 MDL
Achizitii.md ID
21312953
MTender ID
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
-, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, mun. Chişinău, mun. Bălți și r-nul Cahul
Durata contractului
13 ian 2025 02:00 - 31 dec 2025 02:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Cantitatea: 60000.0
Unități de măsură: Kilogram
Setările abonării sunt salvate.
Rețineți, puteți întotdeauna să vă întoarceți în secțiunea Abonări și să faceți modificări în frecvența primirii scrisorilor, să ștergeți sau să adăugați categorii și cumpărători.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documentele procedurii de achiziție
Anunt de participare.signed.pdf
Anunt de participare.signed.pdf
tenderNotice
Anunt de participare
19.11.24 14:34
Documntatia standard.signed.pdf
Documntatia standard.signed.pdf
Documentele la ofertă
Documntatia standard
19.11.24 14:34
La momentul actual nu sunt întrebări la lotul
Clarificări
Document semnat cu succes
OK