Statut Anulat
Valoarea estimată fără TVA 1 294 642,86 MDL
Perioada clarificărilor: 8 dec 2023, 9:00 - 19 dec 2023, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 19 dec 2023, 10:00 - 25 dec 2023, 10:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Conform caietului de sarcini anexat

Informația despre anulare
Motivul anulării
În temeiul art. 71 alin. (1) lit. g din Legea 131/2015 privind achizițiile publice.
Data anulării
29 ian 2024, 8:15
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Sfatul Țării 26
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Alexandru Boțan
Telefonul de contact
022-251-634
Datele achizitiei
Data publicării
8 dec 2023, 9:00
Data ultimilor modificări
29 ian 2024, 8:15
Achizitii.md ID
21127892
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
Data:
8 dec 2023, 16:54
Subiectul întrebării:
privind meniul
Întrebare:
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Răspuns (11 dec 2023, 09:18):
Bună ziua, informația solicitată de dumneavoastră este menționată la pct.5 lit. c) din caietul de sarcini anexat.
Data:
11 dec 2023, 13:25
Subiectul întrebării:
claritate meniu
Întrebare:
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Răspuns (13 dec 2023, 12:59):
Bună ziua, la întrebarea dumneavoastră este de menționat că elaborarea și prezentarea meniului zilnic, conform documentației expuse, se pune în sarcina operatorului economic, care urmează să elaboreze și să prezinte meniul diversificat săptămânal, care să conțină: salata (gustare rece) – 100 grame; preparat lichid (felul întâi) – 350 grame; preparat de bază (felul doi) – 100/50 grame; garnitura – 150 grame; pâinea – 100 grame, cu o valoare energetică totală de 800-1000 kcal.
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.