Carne de porcine congelată
până la 30.11.2023 16:30
până la 26.12.2023 16:30
până la 27.12.2023 13:32
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea 221/2007, Legea nr.27/2017 și HG nr.696/2010.
Etichetarea şi marcarea conform: Legea nr.279/2017 și HG nr.435/2010.
Condiţii tehnice de calitate:
- carne de porc congelată în sferturi de carcase cu conţinutul de carne -macră nu mai puţin de 50%;
- carnea trebuie să fie supusă congelării, temperatura în profunzimea muşchilor să fie nu mai mult de -18˚C;
- sferturile de carcase se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă;
- grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm;
- suprafaţa sferturilor de carcase - curată, fără pigmentaţii, organe interne, cheaguri de sânge, tumori, hemoragii şi hematoame, leziuni traumatice care ating ţesutul subcutanat, rupturi ale ţesutului muscular sau adipos;
- pe suprafaţa sferturilor de carcase nu se permite prezenţa bucăţilor de gheaţă sau zăpadă.
Ambalarea și marcarea:
- în pungi (material) utilizate ca ambalaj transparent, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportarea mărfii;
- sferturile de carcase vor fi marcate cu marcă de sănătate.
Termen de valabilitate: minim 4 luni din data livrării.
Condiţii de livrare:
- la livrare se prezintă pentru fiecare partidă: certificatul sanitar-veterinar (Forma nr.2) sau copia confirmată prin ștampila umedă.;
- la livrare numărul sferturilor de carcase anterioare trebuie să fie egal cu numărul sferturilor de carcase posterioare;
- livrarea se va efectua cu transportul (Legea nr.296/2017) vînzătorului, la comanda cumpărătorului în garnizoanele: mun Chişinău, mun. Bălți și r-nul Cahul, în perioada ianuarie – iunie anul 2024, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00;
- data, adresa și cantitatea conform cererii şefului Secţiei alimentare (operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie, vor indica în ofertă – anexa nr.22 adresa de e-mail, la care vor fi primite comenzile).
Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.
Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:
1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.
2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.
3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.
SRL,,IDT din BARDAR
Ferma Nr 4 SRL
Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".
SA "Combinatul de pîine din Bălți"
În cazul când Criteriu de atribuire este Prețul cel mai scăzut: documentele de tipul 'documente de calificare', 'propunere financiară' și 'ilustrare' vor fi vizibile doar atunci când oferta va obține statutul 'în considerare'.