1
Perioada de actualizare
de la 25.01.2023 15:48
până la 28.01.2023 15:00
2
Propunerea ofertelor
de la 28.01.2023 15:00
până la 31.01.2023 16:00
3
Licitaţie
de la 01.02.2023 12:55
până la 01.02.2023 13:05
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Activ
Valoarea estimată fără TVA 9 000 MDL
Perioada clarificărilor: 25 ian 2023, 15:48 - 28 ian 2023, 15:00
Perioada de depunere a ofertelor: 28 ian 2023, 15:00 - 31 ian 2023, 16:00
Începutul licitației: 1 febr 2023, 12:55

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

ouă
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
3931, MOLDOVA, Cahul, s.Tătăreşti (r-l Cahul), s.Tataresti
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Mihai Deonis
Telefonul de contact
079889607
Datele achizitiei
Data publicării
25 ian 2023, 13:31
Data ultimilor modificări
26 ian 2023, 9:04
Valoarea estimată (fără TVA)
9 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
90 MDL
Achizitii.md ID
21072282
Tipul procedurii
Achiziții cu costuri mici
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
3931, MOLDOVA, Cahul, s.Tătăreşti (r-l Cahul), s.Tataresti
Durata contractului
6 febr 2023 15:19 - 30 dec 2023 15:46
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Categoria de calitate „A” sau „ouă proaspete”, categoria de greutate „M” – medie: minim 53 g., pe ambalaje se indică categoria de greutate; Condiţii de calitate: - coaja întreagă, dură, nefisurată, curată, mată, aspră, fără pete sau pori vizibili, cuticula întreagă, curată, intactă, - camera de aer: înălţimea să nu depăşească 6 milimetri, imobilă. - gălbenuşul: vizibil în fascicul de lumină doar sub formă de umbră, fără contur precis, fără să se îndepărteze vizibil de poziţia centrală, în caz de învârtire a oului; - albuşul: limpede, transparent;p - pată germinativă: dezvoltare imperceptibilă, fără corpuri străine, fără mirosuri străine. Marcarea ouălor: - ouăle din categoria „A” poartă codul producătorului şi data ouatului. Codul producătorului trebuie să fie vizibil cu uşurinţă, perfect lizibil şi să aibă o înălţime de cel puţin 2 mm. Celelalte informaţii se indică pe ambalaj, astfel încât ele să fie vizibile, lizibile şi să nu mai poată fi folosite repetat. Marcarea ouălor, se efectuează la locul de producţie sau în primul centru de ambalare în care sunt livrate ouăle. Marcarea ambalajelor: - ambalajele, prezintă pe partea exterioară, în mod vizibil cu uşurinţă şi perfect lizibil: a) codul centrului de ambalare; b) categoria de calitate, identificată fie prin cuvintele „Categoria A”, fie prin litera „A”, singură sau însoţită de menţiunea „proaspete”; c) categoria de greutate; d) data limită de consum; e) menţiunea „ouă spălate”, în cazul ouălor spălate; f) în cazul în care sunt necesare condiţii speciale de depozitare, acestea să fie indicate, prin care consumatorii sunt sfătuiţi să păstreze ouăle la frigider după cumpărare. Pe partea exterioară a ambalajelor să figureze, în mod vizibil cu uşurinţă şi perfect lizibil, metoda de creştere. Pe fiecare ambalaj de transport ce conţine ouă şi în documentele de însoţire, să fie indicate datele, privind următoarele informaţii necesare identificării: a) numele şi adresa producătorului; b) codul producătorului; c) numărul de ouă şi/sau greutatea acestora; d) data sau perioada ouatului; e) data expedierii. Ambalajele de ouă produse pe teritoriul republicii se poate solicita lipirea etichetelor, astfel încât acestea să se rupă la deschiderea ambalajelor. Data limită de consum, să nu depăşească 28 de zile de la ouat. În cazul în care se indică perioada de ouat, data de valabilitate minimă să se stabilească începând cu prima zi a perioadei respective. Ambalajele să fie rezistente la factorii externi (transportare, manipulare, depozitare), la momentul recepţionării la depozitul alimentar să fie uscate, curate şi în stare bună, Ambalajele să fie fabricate din materiale care protejează oul de mirosuri străine şi de riscul alterării calităţii. Materialul utilizat pentru ambalare şi împachetare nu trebuie să fie o sursă de contaminare. Lotul de ouă recepţionat, se verifică selectiv (3 cutii), de către reprezentantul depozitului alimentar, în prezenţa reprezentantului operatorului economic, cu constatarea şi întocmirea procesului-verbal, privind procentajul de ouă ce nu corespund condiţiilor de calitate, deteriorate, fisurate, (conform cantităţii din lot) şi se propun pentru restituire, de către operatorul economic.Livrarea se va efectua cu transportul vînzătorului, care posedă regim termic special, conform comenzilor 1-2ori/1săptămînă în intervalul 8:00 – 17:00 CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 2500.0
Unități de măsură: Bucata
Documentele procedurii de achiziție
doc. standart produse alimentare.docx
Documentele la ofertă
-documente
25.01.23 15:48
duae.doc
Documentele la ofertă
-duae
25.01.23 15:48
Documentele lotului
tabel lotul 4 ouă.xlsx
-ouă
25.01.23 15:48

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Descalificați participanții ai căror prețuri sunt mai mici decît oferta învingătorului și indicați motivul descalificării.

2) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

SRL SLAVENA LUX

Preţul ofertei: 6 041,67 MDL
Statut: Învingător
Motivul: prețul cel mai scăzut
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

SRL BAGUETTE

Preţul ofertei: 11 100 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări