1
Perioada de actualizare
de la 12.08.2022 17:10
până la 22.08.2022 16:00
2
Propunerea ofertelor
de la 22.08.2022 16:00
până la 29.08.2022 15:00
3
Licitaţie
nu va fi folosită
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 1 055 300 MDL
Perioada clarificărilor: 12 aug 2022, 17:10 - 22 aug 2022, 16:00
Perioada de depunere a ofertelor: 22 aug 2022, 16:00 - 29 aug 2022, 15:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

produse alimentare

Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
3909, MOLDOVA, Cahul, mun.Cahul, or. Cahul str. P. Independenței nr. 6
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Brînză Snejana
Telefonul de contact
029921949
Datele achizitiei
Data publicării
12 aug 2022, 17:10
Data ultimilor modificări
16 aug 2022, 13:56
Achizitii.md ID
21061564
CPV
15100000-9 - Produse de origine animală, carne şi produse din carne
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
Lotul nr. 1 - carne
Buget: 493600.0 MDL
Activ
Lotul nr. 2 - pește
Buget: 78000.0 MDL
Activ
Lotul nr. 3 - legume
Buget: 404600.0 MDL
Activ
Lotul nr. 4 - fructe
Buget: 79100.0 MDL
Activ
Documentele procedurii de achiziție
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021.signed.pdf ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021.signed.pdf
Documentele la ofertă
- documentatia standard privind achizitiile de bunuri
12.08.22 17:10
anexa nr. 23.signed.pdf anexa nr. 23.signed.pdf
Documentele la ofertă
-anexa nr. 23
12.08.22 17:10
anunt nou.signed.pdf anunt nou.signed.pdf
Documentele la ofertă
- anunt de participare
12.08.22 17:10
caiet de sarcini.signed.pdf caiet de sarcini.signed.pdf
Documentele la ofertă
- caiet de sarcini
12.08.22 17:10
declaratie_ro (3).doc
Documentele la ofertă
- declaratie beneficiarii efectivi
12.08.22 17:10
duae_ro_0 (1).doc
Documentele la ofertă
-DUAE
12.08.22 17:10
anexa nr. 22.signed.pdf anexa nr. 22.signed.pdf
Documentele la ofertă
-anexa nr. 22
12.08.22 17:10
Data:
16 aug 2022, 13:56
Subiectul întrebării:
carne
Întrebare:
de care carne este nevoie: piept de pui cu clavicula (rogatca) sau cu osul intreg de la piept pulpa intreaga de porc cu os bucata mare sau bucatele mici
Răspuns (19 aug 2022, 09:27):
piept de pui, refrigerat, cu claviculă, livrarea - 1/săptămînă, HG nr. 773 din 03.10.2013; pulpă de porc, refrigerată, cu os, fara slanina, livrare - 1/săptămînă (în ziua de marți), tăiată
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.