Selectaţi tipul procedurii
Achizițiе comercială
21030468
1
Perioada de actualizare
de la
09.11.2020 16:08
până la 26.11.2020 12:00
până la 26.11.2020 12:00
2
Propunerea ofertelor
de la
26.11.2020 12:00
până la 15.12.2020 12:00
până la 15.12.2020 12:00
3
Licitaţie
nu va fi folosită
4
Evaluare
5
Contract
Statut
Evaluare
Valoarea estimată fără TVA
14 396 772 MDL
Perioada clarificărilor:
9 nov 2020, 16:08 - 26 nov 2020, 12:00
Perioada de depunere a ofertelor:
26 nov 2020, 12:00 - 15 dec 2020, 12:00
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.
Imposibil de abonat
în perioada Evaluare
Servicii de alimentarea copiilor din cadrul instituțiilor de învățămînt preuniversitar subordonate DETS s.Buiucani pentru perioada 01.01.2021-31.12.2021
Notă: În suma de 14 396 772,00 este inclus TVA
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
2069, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Ion Creangă 4/2
Web site
---
Persoana de contact
Datele achizitiei
Data publicării
9 nov 2020, 16:08
Data ultimilor modificări
12 nov 2020, 14:11
Achizitii.md ID
21030468
MTender ID
CPV
55510000-8 - Servicii de cantină
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Cel mai bun raport preț - calitate
Surse de finanțare
Lista loturilor
Documentele procedurii de achiziție
servicii alimentare 2021 (3).doc
Istoricul documentului
-
servicii alimentare 2021 (3).doc
ID: 49bc5d93-fecf-4955-b3d6-1feebac68339
tenderNotice
-
servicii alimentare 2021 (3).doc
ID: 49bc5d93-fecf-4955-b3d6-1feebac68339
tenderNotice
tenderNotice
10.11.20 14:04
servicii alimentare 2021.doc
Istoricul documentului
-
servicii alimentare 2021.doc
ID: d87bced8-b5b3-41a4-bc87-a2ada4211e46
Documentele la ofertă
-
documentatia_standard_servicii.docx
ID: d87bced8-b5b3-41a4-bc87-a2ada4211e46
Documentele la ofertă
-
documentatia_standard_servicii.docx
ID: d87bced8-b5b3-41a4-bc87-a2ada4211e46
Documentele la ofertă
Documentele la ofertă
12.11.20 14:11
Data:
11 nov 2020, 16:54
Subiectul întrebării:
Criteriul de evaluare
Întrebare:
Vă rugăm mult cum va argumentați la pct. 5 din anunțul de participare
”Criteriul de evaluare – maximul k-kal” în Legea 131/15 există așa criteriu?
Răspuns (12 nov 2020, 09:52):
CONFORM punct. 17, din anunțul de participarea Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: cel mai bun raport calitate-preț.
Data:
12 nov 2020, 09:55
Subiectul întrebării:
.?
Întrebare:
Păi nu ințeleg aveți 2 criterii?
1)cel mai bun raport calitate-preț și Criteriul de evaluare – maximul k-kal”? duceți în erooare Operatorii participanți la procedura
Răspuns (12 nov 2020, 14:14):
Criteriul de evaluare – maximul k-kal este pentru meniul propus în corespundere cu recomandările Ordinului Nr. 638 din 12-08-2016, cu privire la implementarea ,,Recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate fizică adecvată în instituţiile de învăţămînt din Republica Moldova.
Prezentarea meniului – model variat care ar conține diverse asortimemte de carne, pește, legume, fructe, pateserii etc. (pulpă de bovină dezosată, refrigerată, piept de pui, fileu de pește de mare congelat, eviscerat etc.) pentru 10/(14 pentru instituțiile de tip internat profil sportiv cămin) zile coordonat cu Centrului de Sănătate Publică Chișinău, cu indicarea valorii energetice a raţiei alimentare și costului per/zi, în corespundere cu recomandările Ordinului Nr. 638 din 12-08-2016, cu privire la implementarea Recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate fizică adecvată în instituţiile de învăţămînt din Republica Moldova.
Meniul și structura nutritivă: Se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate prin Ordinul nr.638 din 12.08.2016, compatibilitatea produselor la formarea meniului. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de protiene, grăsimi, carboxidrați, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid. Raportul dintre proteine, lipide și glucide trebuie să fie de 1:1:4.
Maxim kilocalorii – 25 pct.
Minim kilocalorii – 15 pct.
Operatorii economici la momentul procedurii vor prezenta meniul-model pentru iarnă, ulterior vor prezenta meniurile pentru primăvară, toamnă.
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.
Document semnat cu succes
OK