1
Perioada de actualizare
de la 31.01.2020 17:49
până la 02.02.2020 18:00
2
Propunerea ofertelor
de la 02.02.2020 18:00
până la 04.02.2020 18:00
3
Licitaţie

4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 62 000 MDL
Perioada clarificărilor: 31 ian 2020, 17:49 - 2 febr 2020, 18:00
Perioada de depunere a ofertelor: 2 febr 2020, 18:00 - 4 febr 2020, 18:00
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

1. Crupe de hrişcă sub formă de boabe întregi de cal. I - 150 kg - Conform cerinţelor: GOST 5550-74; HG nr.520 din 22.06.10, HG nr.1191 din 23.12.10;
2. Conserve din carne de porc - 150 kg - Conform cerinţelor Reglementării tehnice aprobate prin H.G. nr.720 din 28.06.07 „conserve din carne în bucăţi” – conserve din carne de porc, închise ermetic în cutii metalice sau borcane de sticlă, supuse tratamentului termic la temperatură înaltă, pentru a nimici microorganismele şi a conferi produsului rezistenţă de păstrare. Caracteristicile produsului: - bucăţele de carne cu masa de la 30 până la 120g; - fără os, tendoane, vase sanguine, ţesut conjunctiv grosier şi glande bucăţi mari; - carnea suculentă nerăsfiartă, tăiată uniform în bucăţi întregi, la scoaterea cu grijă din cutie nu se fărâmiţează; - pentru conservele de calitatea întâi se admite fărâmiţarea parţială a bucăţilor; - bulionul în stare încălzită – de culoare galbenă până la galben-cafenie cu prezenţa sedimentului după răcire timp de 3 minute, se admite tulburarea neînsemnată a bulionului. Aspectul ambalajului exterior: Cutii metalice nebombate sau borcane din sticlă de 300 – 550 gr, închise etanş fără fisuri sau scurgeri de conținut, marcate corect si vizibil, cu toate elementele de identificare : greutatea neta, ingrediente, informații energetice (kcal). Aspectul ambalajului interior: pentru cutii metalice – vernisate in interior, fără pete de sulfura de fier;
3. Piper negru - 1 kg - Conform HG 520 din 22.06.2010 și GOST 29050-91, măcinat pulbere fină, omogenă, cu gust si miros caracteristic, plăcut, aromat, fără miros şi gust străin;
4. Ceai natural (negru) - 12 kg - Conform cerinţelor HG nr.206 din 11.03.09;
5. Zahăr alb, cristal - 60 kg - Conform HG nr. 774 din 03.07.07, Reglementarea tehnică “Zahăr. Producerea şi comercializarea”;
6. Unt țărănesc - 10 kg- Conform HG nr. 158 din 03.03.2019. Unt țărănesc – produs tradițional cu conținut de grăsime din lapte de 72,5%, cu un conținut maxim de apă de 25% și de substanță uscată degresată de 2,5%;
7. Castraveţi marinaţi - 50 kg - Conform GOST:1633-73. Întregi sau tăiaţi, cu compoziţia legume nu mai puţin de 50 %, plante (hrean, morcov, ţelină, boabe de piper negru, usturoi) oţet, zahăr, sare, apă. Aspect conţinut legume relativ uniforme pe unitatea de ambalaj în soluţii de oţet condimentate. Consistenţa legume fierte uşor crocante. Aspectul lichidului să fie limpede pînă la slab opalescent. Gustul şi mirosul acrişor, caracteristic legumelor fierte în oţet, condimentat, fără gust şi miros străin;
8. Mici de vită/porc - 400 kg - Conform HG nr.720 din 28.06.07. Mici preparaţi din pastă de mici produsă prin prelucrare mecanică din carne de vită, carne de porc, slănină, condimente pentru pastă de mici, sare, etc. Forma şi aspectul exterior: forma specifică micilor, componentelor produsului şi ambalajului utilizat. Suprafaţa curată nelipicioasă, fără pete de mucegai sau alte semne de alterare. Consistenţa: în funcţie de componente si starea termica a produsului. Miros si gust: specific componentelor si condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin, gust si miros plăcut. Termen de valabilitate, maxim de 120 ore de la data fabricării;
9. Vin roşu din struguri, sec - 400 kg - Natural, roşu, sec, de calitate şi de consum curent, în vrac. Conform HG nr.356 din 11.06.15 (Anexa nr.1 modificată prin HG956 din 03.10.18), HG nr.741 din 18.09.17;
10. Portocale - 15 kg - Conform HG nr.957 din 21.08.07. Fructe întregi, intacte, sănătoase, curate, cu aspect proaspăt, neafectate de putrezire,urme de boli sau vătămări, fără deteriorări produse de frig, lovituri, striviri, fără miros şi gust străin;
11. Mere proaspete - 15 kg - Conform HG nr. 957 din 21.08.07. Fructe întregi, intacte, sănătoase, curate, cu aspect proaspăt, neafectate de putrezire,urme de boli sau vătămări, fără deteriorări produse de frig, lovituri, striviri, fără miros şi gust străin;
12. Pâine „Borodino” - 300 kg - Pîine feliată din amestec de făină de secară, făină de grâu de calitate superioară, malț de secară, apă potabilă, drojdie, sare iodată, zahăr, coriandru măcinat. Conform HG nr.775 din 03.07.07. La livrare se va prezenta documentul ce atesta calitatea produsului livrat, confirmat prin ştampila umedă a Ofertantului;
13. Apă potabilă necarbogazoasă - 2000 buc - îmbuteliată în sticle din plastic de 0,5 litri.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Negoiţă Dumitru
Telefonul de contact
022-25-20-71
Datele achizitiei
Data publicării
31 ian 2020, 17:22
Data ultimilor modificări
31 ian 2020, 17:49
Valoarea estimată (fără TVA)
62 000 MDL
Achizitii.md ID
21018911
Tipul procedurii
Achiziții cu costuri mici
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD2008, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Vasile Lupu 37
Durata contractului
6 febr 2020 17:27 - 28 febr 2020 17:27
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Produse alimentare CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 1.0
Unități de măsură: Kilogram
Documentele procedurii de achiziție
Specificații tehnice și specificații de preț
Specificaţie tehnică
Specificații tehnice și specificații de preț
31.01.20 17:49
Anunt de participare.signed Anunt de participare.signed
tenderNotice
Anunț de participare
31.01.20 17:49

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Descalificați participanții ai căror prețuri sunt mai mici decît oferta învingătorului și indicați motivul descalificării.

2) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

SRL DENIADI

Preţul ofertei: 60 845,91 MDL
Statut: Învingător
Motivul: Prețul cel mai scăzut
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

MELTAN SRL

Preţul ofertei: 60 849,44 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări