1
Perioada de actualizare
de la 24.01.2020 15:53
până la 12.02.2020 15:00
2
Propunerea ofertelor
de la 12.02.2020 15:00
până la 17.02.2020 15:00
3
Licitaţie

4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 1 134 149,20 MDL
Perioada clarificărilor: 24 ian 2020, 15:53 - 12 febr 2020, 15:00
Perioada de depunere a ofertelor: 12 febr 2020, 15:00 - 17 febr 2020, 15:00
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Criteriul de evaluare - conform criteriului indicat în tabelul din punctul 20.Furnizorul va asigura servicii de alimentare pentru alimentarea copiilor din institutia nominalizata pentru perioada de studii 02.03.2020-24.12.2020
I-IV Dejun: 436 copii x 134 zile x 13,65 lei = 797 487,60 lei.
V-IX Dejun: 56 copii x 134 zile x 13,65 lei = 102 429, 60 lei.
Dejun+prînz: 76 copii x 134 zile x 23,00 lei = 234 232,00 lei.
Total: 568 copii x 134 zile = 1 134 149,20 lei
18. Condiții speciale de care depinde îndeplinirea contractului :
1. Normele financiare pentru alimentația unui elev/zi din instituțiile de învățământ primar și secundar, au fost stabilite în temeiul Legii nr. 10 din 03.02.2009, privind supravegherea de stat a sănătății publice, HG nr. 722 din 18.07.2018 pentru aprobarea Instrucțiunii privind organizarea alimentației copiilor și elevilor în instituțiile de învățământ general, Deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 9/4 din 19.12.2018, ordinul DGETS nr. 947 din 29.08.2019 – după cum urmează: 13,65 lei –dejun cald; 23,00 lei – elevii grupelor cu program prelungit ( dejun + prânz).
2. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angagat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare.
3. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
4. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu ligislația în vigoare.
5. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
6. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar.
7. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătire a produselor alimentare. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
8. Asigurarea condițiilor optime pentru funcționarea cantinelor în conformitate cu cerințele sanitaro-igienice în vigoare, cu păstrarea și explotarea utilajului, mobilierului din cantine, conform prevederilor regulamentare.
9. Transportarea produselor alimentare (bucatelor) se va organiza în modul, care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp -ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic). (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.)
10. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
Asigurarea cu detergenți și dezinfectanți ii revine automat operatorului economic
11. La sfârșitul anului 2020 operatorul economic în baza procesului verbal predă administrației instituției utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru.
- Autoritatea contractantă nu duce responsabilitatea de deteriorarea veselei sau a altor bunuri investite în sistemul alimentar. În caz de insuficiența bunurilor necesare procesului alimentar, operatorul economic asigură suplinirea lor.
La asigurarea cantinei cu veselă/tăcâmuri se va ține cont strict de HG nr. 956 din 23.08.2004.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2069, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Calea Iesilor 21
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Mardari Ecaterina
Telefonul de contact
069616090
Datele achizitiei
Data publicării
24 ian 2020, 15:44
Data ultimilor modificări
24 ian 2020, 15:53
Valoarea estimată (fără TVA)
1 134 149,20 MDL
Achizitii.md ID
21018515
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Cel mai bun raport preț - calitate
Adresa de livrare
MD-2069, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Calea Iesilor 21
Durata contractului
2 mart 2020 15:51 - 31 dec 2020 15:51
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Servicii de alimentație a elevilor IP LT ”Principesa Natalia Dadiani” pentru anul 2020 CPV: 55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Cantitatea: 1.0
Unități de măsură: Bucata
Documentele procedurii de achiziție
rechizite bancare.docx
Documentele la ofertă
rechizite bancare
24.01.20 15:53
duae.docx
Documentele la ofertă
DUAE
24.01.20 15:53
doc stan.docx
Documentele la ofertă
Documentatia Standard
24.01.20 15:53
anunț.docx
Documentele la ofertă
Anunt de participare
24.01.20 15:53

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

ISAP cantina Liceist

Preţul ofertei: 1 134 149,20 MDL
Statut: Învingător
Motivul: A depus oferta in conformitate cu documentatia de atribuire, acumulând 59 de puncte din 60 puncte.
Documentele de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

Societatea privata pe actiuni PONTEM

Preţul ofertei: 1 134 149,20 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări