1
Perioada de actualizare
de la 26.12.2019 10:18
până la 07.01.2020 10:00
2
Propunerea ofertelor
de la 07.01.2020 10:00
până la 15.01.2020 10:30
3
Licitaţie
de la 16.01.2020 14:00
până la 16.01.2020 15:00
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 1 978 000 MDL
Perioada clarificărilor: 26 dec 2019, 10:18 - 7 ian 2020, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 7 ian 2020, 10:00 - 15 ian 2020, 10:30

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Carne pentru anul 2020 conform necesității instituției

Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Pîslari Tatiana
Telefonul de contact
079967367
Datele achizitiei
Data publicării
26 dec 2019, 10:18
Data ultimilor modificări
26 dec 2019, 12:33
Achizitii.md ID
21017138
CPV
15110000-2 - Carne
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
Documentele procedurii de achiziție
documentatia_standard_carne.docx
Documentele la ofertă
26.12.19 12:33
duae.doc
Documentele la ofertă
26.12.19 12:33
Carne de găină
Data:
26 dec 2019, 10:37
Subiectul întrebării:
Denumirea pozitiei "carne de pasare"
Întrebare:
Compania Floreni SRL va folosi denumirea "carcase de pui broiler,eviscerat,cal I" Denumirea data este in conformitate cu HG.nr.773 din 03.10.2013 Stimați parteneri, Prin prezenta Vă comunicăm că denumirea de „Carcase de pui broiler eviscerate categoria 1” este în conformitate legislația în vigoare a Republicii Moldova, și anume: I. Hotărârea Guvernului nr. 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerințelor de comercializare a cărnii de pasăre. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 2 sunt date noțiuni: 1) carne de pasăre – toate părțile proprii consumului uman obținute de la păsările domestice (de curte) abatorizate, care includ sau pot include țesuturile musculare, osoase, conjunctive și adipoase, din speciile galinacee: Cocoși, găini și claponi, precum și curcani, rațe, gâște și bibilici ce se definesc după cum urmează; 20) carcasă – corpul întreg al unei păsări din speciile menționate la punctul 2 din prezenta Normă sanitar-veterinară după sîngerare, jumulire și eviscerare, îndepărtarea rinichilor este însă oportună, o carcasă eviscerată poate fi prezentată la vânzare cu sau fără organe interne, și anume inimă, ficat, pipotă și gât, introduse în cavitatea abdominală. II. Hotărârea Guvernului nr. 696 din 04.08.2010 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Carne – materie primă. Producerea, importul și comercializarea”. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 3 sunt date noțiuni: 5) carcasa – corpul animalului sacrificat, fără sânge, fără organele reproductive, eviscerat şi jupuit (cu excepția porcului și păsării care pot fi prelucrate și cu șorici și piele); În Capitolul III Cerințe Esențiale, 41. Carcasele de păsări după starea de îngrășare se clasifică după cum urmează: 1) categoria I – musculatura bine dezvoltată, forma pieptului rotunjită, se observă depunerile de grăsime subcutanată în regiunea abdomenului, osul pectoral nu este proeminent; 2) categoria II – musculatura suficient dezvoltată, osul pectoral împreună cu musculatura pectorală formează ușor un unghi, depunerile de grăsime subcutanată nu sunt observate. Carcasele de pui broiler sunt fabricate conform SF 00819906-001:2018, care este coordonat de către ANSA și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. Administrator „FLORENI” SRL Odiseea BÎTA-BUBUIOC
Răspuns (26 dec 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Data:
26 dec 2019, 11:30
Subiectul întrebării:
Documentația Standard
Întrebare:
Atașați Documentația Standard și Anunțul de Participare conform Legii AP 131/15
Răspuns (26 dec 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.