Achiziţie publică
21008090
Lotul 2 - Fructe, legume
1
Perioada de actualizare
de la 17.05.2019 14:08
până la 26.05.2019 17:00
până la 26.05.2019 17:00
2
Propunerea ofertelor
de la 26.05.2019 17:00
până la 31.05.2019 14:05
până la 31.05.2019 14:05
3
Licitaţie
de la 03.06.2019 14:00
până la 03.06.2019 15:32
până la 03.06.2019 15:32
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut
Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA
59 000 MDL
Perioada clarificărilor:
17 mai 2019, 14:08 - 26 mai 2019, 17:00
Perioada de depunere a ofertelor:
26 mai 2019, 17:00 - 31 mai 2019, 14:05
Începutul licitației:
nu va fi folosită
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Lotul 2 - Fructe, legume
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
Persoana de contact
Datele achizitiei
Data publicării
Data ultimilor modificări
23 mai 2019, 11:06
Valoarea estimată (fără TVA)
59 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
Achizitii.md ID
21008090
MTender ID
Tipul procedurii
Procedură de valoare mică (bunuri)
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
4901, MOLDOVA, Glodeni, or.Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova 29, IMSP Spitalul Raional Glodeni, Blocul alimentar
Durata contractului
1 iul 2019 03:00 - 31 dec 2019 02:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Sfeclă roşie proaspătă, în saci, GOST 1722-85Aspectul exterior - Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică. Miros şi gust - Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Structura internă - Miezul este suculent de culoare roşu închis, în diferite nuanţe, în funcţie de caracteristicile sortului. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm - 5,0 - 14,0. Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 1 cm, cu leziuni mecanice la o adîncime de 0,3 cm, cu crăpături vindecate, cu tăieturi la capete, cu decolorare la lumină, în total % în greutate, nu mai mult de - 5,0. Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare. Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de - 1,0. *Notă: Umeditatea externă excesivă - cantitatea de umeditate de la ploaie sau irigare. Condensaţia de pe rădăcini cauzată de diferenţa de temperatură nu este considerată umeditate externă excesivă. Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 600.0
Unități de măsură: Kilogram
2)
Denumirea
Cartofi, GOST 7176-85 din sorturi tîrzii cu valoare nutritivă ridicată Aspect Tuberculi întregi, uscaţi, necontaminaţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Omogene în formă şi culoare. Tipice soiurilor botanice după culoare şi formă. Mature, cu o coajă densă Miros şi gust Specific pentru soiurile de cartofi , fără miros şi gust străin Mărimea de tuberculi la cel mai mare diametru transversal, mm nu mai puţin de30 Nu se admit tuberculi de cartofi uscaţi cu semne de putrezire, degeraţi sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Se permit tuberculi cu noduli, iar suprafaţa verde să nu depăşească 1/4 din suprafaţa tuberculului,% nu mai mult de -2,0. Tuberculi cu adîncime deteriorată mecanic a mai mult de 5 mm şi o lungime mai mult de-10 mm (tăieturi, rupturi,crăpături, adîncituri), % nu mai mult de-5,0 Tuberculi zdrobiţi, jumătăţi de tuberculi sau bucăţi - Nu se permit. Tuberculi atacaţi de dăunători - Nu se permit. Rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare - Nu se admit. Cantitatea pămîntului alipit la tuberculi, % din greutate, nu mai mult de 1,0
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 4500.0
Unități de măsură: Kilogram
3)
Denumirea
Ceapă proaspătă calitatea întîi, SM 243: 2004 bulbii de ceapă trebuie să fie: intacţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, curaţi, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig, suficient de uscaţi în stadiul de utilizare prevăzut (cel puţin primele straturi exterioare ale învelişului şi tulpinile trebuie să fie complet uscate), fără tulpini false sau tari, fără insecte dăunătoare, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără miros şi gust străin. Tulpinile trebuie să fie sucite sau tăiate de maximum 6 cm lungime. Condiţiile specifice de calitate pentru ceapa de calitatea întîi: bulbii trebuie să fie tari şi denşi, fără semne de încolţire, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, practic fără fascicole de rădăcini.
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 500.0
Unități de măsură: Kilogram
4)
Denumirea
Varză albă proaspătă, În saci, GOST 1724-85Cerinţe minime de calitate - Cu coacerea mediu, mediu tîrziu şi tîrziu. Aspectul exterior - Căpăţini proaspete, întregi, sănătoase, curate, pe deplin formate, tipice soiurilor botanice după culoare şi formă, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, , fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Miros şi gust - Specific pentru soiurile de varză, fără miros şi gust străin. Densitatea căpăţinii de varză - Dens sau mai puţin dens, dar nu seci. Curăţirea căpăţinii de varză - Varza trebuie să fie curăţită de frunze pînă la frunzele de culoare verde sau albe bine strînse ce formează căpăţina. Se permite căpăţina de varză cu 2-4 frunze verzi libere prin prejur. Lungimea ciocanului de la căpăţină, cm nu mai mult de - 3 cm. Greutatea căpăţinii de varză depinde de soiuri şi perioada de coacere din mai pîna la 1 august – 0,6 kg de la 1 septembrie – min. 0,8kg -1,2kg Nu se admit căpăţini cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare . Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 1000.0
Unități de măsură: Kilogram
5)
Denumirea
Morcov proaspăt, GOST 1721-85Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de morcov de masă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini.Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte.Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică.Se permit rădăcini vindecate cu fisuri naturale cu adîncimea nu mai mare de 2-3 mm în partea corticală, formate în timpul formării rădăcinii, rădăcini cu noduli minori, formate ca urmare a dezvoltării rădăcinilor laterale ce nu afectează în mod semnificativ aspectul rădăcinii. Culoarea Portocalie, uniformă, corespunzător speciei şi gradului de maturitate al legumei Consistenţa Consistenţa tare, crocantă la exterior şi suculentă la interior, fără urme de putrezire Miros şi gust Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm3,0 - 8,0 Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 0,5 cm, în total % în greutate, nu mai mult de10,0 Cuprinsul rădăcinei crăpate, rupte de nu mai puţin de 7,0 cm cu forma urîtă dar nu ramificat, trunchiate incorect (capete, bucăţi), în total % în greutate, nu mai mult de5,0 Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de-1,0
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 500.0
Unități de măsură: Kilogram
Setările abonării sunt salvate.
Rețineți, puteți întotdeauna să vă întoarceți în secțiunea Abonări și să faceți modificări în frecvența primirii scrisorilor, să ștergeți sau să adăugați categorii și cumpărători.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documentele procedurii de achiziție
Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.
Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:
1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.
2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.
3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.
Calificarea participanţilor
№
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:
SRL ALIM TOTAL
Preţul ofertei:
39 615,74 MDL
Statut:
Anulat
A fost reziliat contractul de achizitii
16.09.19 10:06
Motivul: A fost reziliat contractul de achizitii
Documentele de calificare
Documentele depuse cu oferta
oferta imsp glodeni 3105.semnat.pdf
oferta imsp glodeni 3105.semnat.pdf
ID: 0e2c097e-aceb-4274-b1e8-442615c557bf
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:09
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
autorizatii alim total.semnat.pdf
autorizatii alim total.semnat.pdf
ID: 50a6aae3-29b9-4db4-9ff7-de6a437a65bb
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
certificat a calitatii cerealelor.semnat.pdf
certificat a calitatii cerealelor.semnat.pdf
ID: 5b5664c5-cb1b-4fa1-be75-3281480e6e9a
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
autorizatia omm882 040220.semnat.pdf
autorizatia omm882 040220.semnat.pdf
ID: 6fb5d067-3d90-40de-93bb-baf730c070e9
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
14.certificat la personal specializat.semnat.pdf
14.certificat la personal specializat.semnat.pdf
ID: a3166d77-f354-46df-83b5-3ad6871aab3d
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
duae imsp glodeni 3105.semnat.pdf
duae imsp glodeni 3105.semnat.pdf
ID: a4726229-1563-47e8-96f7-498e2046bce7
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:09
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
garantia imsp glodeni 3105.semnat.pdf
garantia imsp glodeni 3105.semnat.pdf
ID: b261b6ef-9005-40c4-bfe1-1a8396f0f867
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:09
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
15.certificat cont bancar.semnat.pdf
15.certificat cont bancar.semnat.pdf
ID: bbac7073-67f0-4efa-b3dc-408b4a2b02fd
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
legume ceapa mor sfec cartofi.semnat.pdf
legume ceapa mor sfec cartofi.semnat.pdf
ID: c4a5d872-7f25-40f1-8c12-fc229a275933
Documente de calificare
Data încărcării:
30.05.19 23:11
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
fisa medicala sofer v.semnat.pdf
fisa medicala sofer v.semnat.pdf
ID: cd53f80b-0d40-418f-84ae-2fd7c0a2b614
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
varza bodeanu 2019 certiff.semnat.pdf
varza bodeanu 2019 certiff.semnat.pdf
ID: cff4bf90-3fb6-48e5-be58-bfaa7b5e2e3a
Documente de calificare
Data încărcării:
30.05.19 23:11
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
Propunere financiară
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
certificat cont comert.semnat.pdf
certificat cont comert.semnat.pdf
ID: f3aee1e8-1fa0-4408-8a16-deced11d4632
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
Documente de depunere
Data încărcării:
30.05.19 23:10
Data deschiderii:
3.06.19 15:33
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări
Document semnat cu succes
OK