Conform cerinţelor: HG 696 din 04.08.2010. Ambalat a câte 1-2,5 kg, ambalajul să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă. Fiecare ambalaj să dispună de etichetă cu termenul de valabilitate. Condiţii de livrare: livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului la comanda cumpărătorului, la depozitele alimentare ale unităţilor militare din mun. Chişinău str. Vasile Lupu 37 şi or. Bălţi str. Sofiei. Termen de livrare, pe parcursul trimestrelor I-II ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform cererii şefului Depozitului alimentar. Condiţii tehnice de calitate: Carnea de pasăre destinată consumului uman, provine din sacrificarea păsărilor domestice; Carcasele de pui sunt reprezentate de întregul corp al unei păsări după sîngerare, deplumare şi eviscerare; Carcasele de pui se obţin din păsări eviscerate, fără cap, gât, picioare şi guşă; Carcasele se comercializează numai preambalate individual. Starea termică: Congelată - carcasele de pui răcite în condiţii care asigură congelarea profundă şi păstrarea îndelungată prin folosirea tratamentului frigorific (−18˚ −30˚ C). Proprietăţi organoleptice: Aspect – carcase curate, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice, stare congelată, nu se admite deformarea carcaselor; Culoarea pielii galbenă cu nuanţe între galben şi alb sidefiu, musculatura roz-roşiatică, carasteristică, consistenţa fermă şi elastică; Mirosul la suprafaţă, în secţiune şi în interiorul carcasei, miros caracteristic, fără miros străin. Reguli pentru verificarea calităţii: La fiecare lot se verifică ambalarea, marcarea, proprietăţile organoleptice, cantitata şi calitatea mărfii. Marcarea carcaselor de pui se marchează individual, prin ataşarea unei etichete, pe fiecare carcasă, care să cuprindă cel puţin următoarele informaţii: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), menţionarea speciilor de animale de la care provine carnea, data de fabricaţie/ambalare şi termen de valabilitate, condiţii de păstrare, menţionarea tratamentelor termice utilizate (ex: produs congelat), marca de sănătate care atestă că produsele au fost obţinute în unităţi de tăiere autorizate sanitar-veterinar prevăzute de legislaţia în vigoare. Fiecare lot va fi însoţit de certificat sanitar-veterinar emis de autoritatea veterinară competentă, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare.
Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.
Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:
1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.
2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.
3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.
Calificarea participanţilor
1
Denumirea participantului:
Axedum
Achiziția este finalizată
Preţul ofertei:
782 400 MDL
Statut:
2
Denumirea participantului:
Adrika
Preţul ofertei:
791 400 MDL
Statut:
în aşteptare