Select the type of procedure
1
Enquiry period
with
11.10.2024 16:01
to 28.10.2024 09:00
to 28.10.2024 09:00
2
Bidding period
with
28.10.2024 09:00
to 20.11.2024 08:00
to 20.11.2024 08:00
19 days left
3
Auction
will not be used
4
Evaluation
5
Contract
Status
Bidding period
Estimated value without VAT
11 156 427 MDL
Period of clarifications:
11 Oct 2024, 16:01 - 28 Oct 2024, 9:00
Submission of proposals:
28 Oct 2024, 9:00 - 20 Nov 2024, 8:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.
Subscribe impossible
during the period Bidding period
Produse alimentare (bl.alimentar)
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD 2004, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Toma Ciorbă, 1
Web site
---
The contact person
Full name
Serviciul achizitii publice
Contact phone
022250809, 022250707
E-mail
Purchase data
Date created
11 Oct 2024, 16:01
Date modified
16 Oct 2024, 15:29
Achizitii.md ID
21293996
MTender ID
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Lot nr. 10 - Orez (bob întreg, rotund) calitatea superioara (camolino)
Budget: 62500.0 MDL
Active
Lot nr. 12 - Paste făinoase calitatea superioara din soiuri tari din griu Figurate ca forma 4-5 feluri: Penne, Rigate,Farfalle spirale,scoici.
Budget: 37500.0 MDL
Active
Lot nr. 13 - Paste făinoase fidea taiate (scurt),calitatea superioară
Budget: 12500.0 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
6. ds_bunuri_servicii_omf_ prod alimentare (bl. alimentar) - 2025.docx
Documents history
-
6. ds_bunuri_servicii_omf_ prod alimentare (bl. alimentar) - 2025.docx
ID: 7a31f089-4cc9-4aca-ba8f-c37fa7027792
Evaluation Criteria
-
6. ds_bunuri_servicii_omf_ prod alimentare (bl. alimentar) - 2025.docx
ID: 7a31f089-4cc9-4aca-ba8f-c37fa7027792
Evaluation Criteria
-
6. ds_bunuri_servicii_omf_ prod alimentare (bl. alimentar) - 2024.docx
ID: 7a31f089-4cc9-4aca-ba8f-c37fa7027792
Evaluation Criteria
Evaluation Criteria
-
16.10.24 15:29
21293996 anunt de participare prod alimentare .pdf
21293996 anunt de participare prod alimentare .pdf
Documents history
-
21293996 anunt de participare prod alimentare .pdf
21293996 anunt de participare prod alimentare .pdf
ID: 7bddadfd-d524-4c18-ab21-d488b17528af
tenderNotice
-
21293996 anunt de participare produse alimentare (bl.alimentar)-2025.pdf
21293996 anunt de participare produse alimentare (bl.alimentar)-2025.pdf
ID: 7bddadfd-d524-4c18-ab21-d488b17528af
tenderNotice
-
anunt de participare .docx
ID: 7bddadfd-d524-4c18-ab21-d488b17528af
tenderNotice
tenderNotice
-
16.10.24 15:29
Smîntînă 10% (pahar),de 120 -150gr
Date:
12 Oct 2024, 23:50
Question's name:
Smintina 10% pahar
Question:
Buna,de ce indicati un anumit gramaj care il are doar un producator?
Answer (15 Oct 2024, 09:36):
Bună ziua, au fost operate modificări. Solicităm smîntînă la pahar de 10% la gramaj de 150-200 gr.
Date:
14 Oct 2024, 10:53
Question's name:
termen de livrare
Question:
Produsele alimentare fac parte din produsele sezoniere. E cert de mai mult timp ca ne confruntam cu un grad sporit de volatilitatea a preturilor in conditiile unei crize economice si instabilitati,. AC ca si OE sunt cointeresati in exectarea contractului de achizitii publice. Revedeti termenul de livrare intru buna executare.
Answer (15 Oct 2024, 08:48):
Bună ziua, solicităm să vă conformați cerintelor necesităților IMSP Institutului de Medicina Urgenta.
Date:
15 Oct 2024, 09:44
Question's name:
Privind lotul nr. 16
Question:
Bună ziua.
Rog să concretizați: Pâinea cu secară - TREBUIE: din făină de secară și amestec de făină de grâu calitatea I și II, SAU: din făină de secară și amestec de făină de grâu calitatea I sau II.
Answer (16 Oct 2024, 15:33):
Bună ziua, se va accepta pâinea cu secară din amestec de faină de secară și grâu: 1. fie din făină de grîu de calit. I, 2. fie din făină de grîu de calit. II, 3. fie din făină de grîu de calit I și II. Au fost operate modificări.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK