Status Cancelled
Estimated value without VAT 9 255 500 MDL
Period of clarifications: 8 Oct 2024, 16:11 - 28 Oct 2024, 14:00
Submission of proposals: 28 Oct 2024, 14:00 - 12 Nov 2024, 15:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Produse lactate pentru anul 2025

Information about the cancellation
The reason of cancellation
S-a comis erori tehnice la completarea documentației de atribuire
Date of cancellation
10 Oct 2024, 13:03
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Nicolae Titulescu 35
Web site
---
The contact person
Full name
Viorel Burduja
Contact phone
022-409-748
Purchase data
Date created
8 Oct 2024, 16:11
Date modified
10 Oct 2024, 13:04
Achizitii.md ID
21290081
CPV
15500000-3 - Produse lactate
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Lot nr. 1 - Unt (Zona Nord)
Budget: 1127500.0 MDL
Cancelled
Lot nr. 2 - Unt (Zona Centru)
Budget: 2651000.0 MDL
Cancelled
Lot nr. 3 - Unt (Zona Sud)
Budget: 918500.0 MDL
Cancelled
Cancelled
Cancelled
Cancelled
Cancelled
Cancelled
Cancelled
Lot nr. 10 - Chefir (Zona Nord)
Budget: 172900.0 MDL
Cancelled
Lot nr. 11 - Chefir (Zona Centru)
Budget: 457600.0 MDL
Cancelled
Lot nr. 12 - Chefir (Zona Sud)
Budget: 195000.0 MDL
Cancelled
Date:
9 Oct 2024, 10:46
Question's name:
lot lactate
Question:
Chefir 3.0% pe piata RM nu este nici la producatori, nici la importatori. Este 3,2%, 3,5% . Modificati va rog cerintele.
Answer (9 Oct 2024, 12:10):
Bună ziua. vor fi operate modificările corespunzătoare și anume: Chefir cu conținut de grăsime de 3,2%. Mulțumim
Date:
9 Oct 2024, 10:48
Question's name:
lot lactate
Question:
Conform HG159-8 DIN 07.03.2019 ANEXA 6 "UNT TARANESC" SE NUMESTE PRODUSUL DE 72,5%. pRODUSUL CU GRASIMEA DE 61,5% se numeste pasta de unt . Ce anume solicitati?
Answer (9 Oct 2024, 12:04):
Bună ziua, Solicităm unt cu găsimea de 61,5 %. Din documentația standart va fi exclus cuvîntul „țărănesc”. Mulțumim
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.