1
Enquiry period
with 06.09.2024 11:53
to 07.09.2024 12:00
2
Bidding period
with 07.09.2024 12:00
to 10.09.2024 12:00
3
Auction
11.09.2024 15:18
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Active
Estimated value without VAT 125 420 MDL
Period of clarifications: 6 Sep 2024, 11:53 - 7 Sep 2024, 12:00
Submission of proposals: 7 Sep 2024, 12:00 - 10 Sep 2024, 12:00
Auction start date: 11 Sep 2024, 15:18

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Scurtă călduroasă din țesătură unicoloră, pantone 19-0622 TPX Military Olive cu impregnare hidrofugă din țesătura furnizorului.
Scurtă de siluetă dreaptă, constituită din partea din față, spate, mâneci, platca umărului, guler și glugă.
Partea din fața este formată din două repere simetrice ce se închid cu fermoar acoperit cu două borduri duble care sunt aranjate cap la cap, suplimentar întărite cu șnur cilindric în interior, iar în interior, pe toată lungimea fermoarului, este prevăzută bordură de protecție împotriva vântului. Tăietura exterioară a bordurii de protecție este prelucrată cu panglică elastică, pentru a fi ușor pliată spre față pentru stoparea și camuflarea cursorului fermoarului. Pe partea din față sunt prelucrate, două buzunare cu fermoar, acoperite cu câte două borduri duble care sunt aranjate cap la cap, suplimentar întărite cu șnur cilindric în interior, lungimea intrării în buzunare 26-28 cm. În partea de sus a fermoarelor buzunarelor sunt prevăzute borduri ce permit stoparea și camuflarea cursorului fermoarului. Căptușeala buzunarelor față sunt realizate din fleece.
Platca umărului este de formă trapez, amplasată simetric de linia umărului, poate fi confecționată din aceeași țesătură ca și scurta sau din țesătură mai rezistentă la uzură, fără a se diferenția de pantone-ul scurtei și proprietățile hidrofobe a acestuia.
Partea din spate este formată din două repere laterale și unul central asamblate prin două reliefe verticale.
Mâneca clasică este formată din partea anterioară, două repere posterioare și pava cotului modelată cu două pense în zona cotului. În cusătura inferioară a mânecii clasice este prevăzut fermoar ascuns, cu lungimea de 18-20 cm, pentru aerisire. Fermoarele de aerisire sunt acoperite cu câte două borduri duble care sunt aranjate cap la cap, suplimentar întărite cu șnur cilindric în interior. În partea de sus a fermoarelor buzunarelor sunt prevăzute borduri ce permit stoparea și camuflarea cursorului fermoarului. Pe cusătura frontală a ambelor mânecii sunt două buzunare cu fermoar, acoperite cu câte două borduri duble care sunt aranjate cap la cap, suplimentar întărite cu șnur cilindric în interior, lungimea intrării în buzunare 18-20 cm. În partea de sus a fermoarelor buzunarelor sunt prevăzute borduri ce permit stoparea și camuflarea cursorului fermoarului. Pe ambele mâneci sunt aplicate banda textilă „Velcro” cusute pe perimetru și în plus în formă de „X”, în mărime de 8 x 15 cm, pentru însemne distinctive, de culoare Pantone 19-0511 TCX. Terminația mânecilor este prelucrată cu vipușcă și bentiță. În cusătura de fixare a căptușelii mânecii sunt montate manșete duble de protecție împotriva vântului, confecționate din tricot elastic. Terminația mânecilor se ajustează cu ajutorul chingilor și banda textilă „Velcro”, cu lățimea de 2,5 cm.
Gulerul ștei și gluga sunt fixate simultan în cusătura gâtului scurtei. Partea interioară a gulerului este realizată din fleece. Pe centru gulerului, în cusătura de finisare, este cusută o clapă modelată, fixată la marginile ei cu două întărituri speciale, acoperind două orificii cu garnituri metalice prin care trece un șiret elastic din cauciuc pentru ajustare cu ajutorul regulatorului din plastic specializat.
Gluga este formată din două repere laterale, și partea centrală modelate cu cozoroc și clapă proiectate integral. Tăietura din față este prelucrată cu bentiță, care camuflează două orificii cu garnituri metalice și un șiret elastic din cauciuc pentru ajustare cu ajutorul regulatorului din plastic specializat, trecut prin găicile părților laterale ale glugii. În partea centrală a glugii, în zona occipitală, se află o clapă integral decupată, care se închide cu bandă textilă „Velcro”, ale cărei margini sunt fixate de ambele părți cu întărituri speciale. Sub clapetă se află două orificii cu capse metalice și un șiret elastic din cauciuc pentru ajustare cu ajutorul regulatorului din plastic specializat, trecut prin găicile părților laterale ale glugii.
Terminația scurtei este configurată, având reperul față arcuit, ce se prelucrează cu bentiță pe toată lungimea acestei. La cusăturile laterale a bentiței terminației scurtei sunt preconizate a câte două orificii cu capse metalice/ butoniere prin care trece șiretul elastic din cauciuc pentru ajustarea scurtei cu ajutorul regulatorului din plastic specializat. Buclele șiretului elastic din cauciuc sunt îndreptate spre interior și fixate în cusăturile laterale al bentiței terminației.
Scurtă, inclusiv și gluga sunt căptușite cu mătase artificială unicoloră și un strat termoizolator. Pe reperele față a căptușelii sunt aplicate două buzunare din tricot perforat, care se închid cu fermoar. Partea de jos a buzunarelor sunt dublate cu mătase artificială.
Notă: Densitatea superficială a țesăturii cu impregnare hidrofugă – 140 g/m² ± 3%;
- Compoziția fibroasă a țesăturii straturilor exterioare și interiore– poliamidă 100 %;
- Compoziția fibroasă a membranei a țesăturii – polimer sau derivatele acestuia - 100 %;
1. Cerințe către confecționarea scurtei călduroase din țesătură unicoloră cu impregnare hidrofugă, după cum urmează:
- parametrii cusăturilor conform cerințelor documentației tehnice aplicabile în RM;
- calitatea materialelor auxiliare conform fișei tehnice aprobate;
2. Numărul pașilor de tighel într-un centimetru - nu mai puțin de 4-5. Nu se permite ajustarea, tensionarea și răsucirea în exces a reperelor.
3. La scurtele confecționate vor fi indicate: simbolurile de întreținere, marcarea, anul producerii și ambalarea conform HG nr.1068 din 20.10.2000 despre aprobarea Regulamentului cu privire la recepționarea mărfurilor conform cantității și calității în RM.
5. Autoritatea contractantă solicită ofertanților să prezinte spre aprobare fișa tehnică a materialelor auxiliare pentru procesul de fabricare a produselor finite conform următoarelor cerințe:
- țesătură din mătase artificială, poliamidă 100% pentru căptușirea reperelor de bază a scurtei și pentru punga buzunarelor mânicilor, densitatea minimă 70 g/m2, Pantone 19-0622 TPX Military Olive;
- termoizolant (sintepon) - 100% poliester, se aplică pe reperele față, spate, glugă și punga buzunarelor mânici - densitatea 150 g/m2;
- gulerul interior și punga buzunarelor mânici - material nețesut unicolor, fleece densitatea 150 g/m2.
- manșeta dublă de protecție împotriva vântului – material tricotat unicolor din microfibră , densitatea minimă 160 g/m2;
- ață armată întărită cu împletitură din poliester 45LL, 21tex x 2 de culoare kaki/olive pentru toate tipurile de cusături;
- fermoar Zipper cu dinți din plastic injectați/spiralat/ascunși de culoare Pantone 19-0622 TPX Military Olive, cursorul fermoarului durabil la utilizări multiple (10 000 deschideri-închideri);
- capse metalice cu finisaj de cupru și rezistente la rugină, cu diametrul 10 mm;
- regulatorul din plastic specializat cu arc pentru ajustare – din plastic de culoare Pantone 19-0622 TPX Military Olive;
- elastic din cauciuc pentru ajustare – de culoare Pantone 19-0622 TPX Military Olive;
6. Ofertantul câștigător răspunde pentru calitatea produselor livrate, în termenul de garanție de minim 1 (unu) an la exploatare în condiţii normale. Autoritatea contractantă este în drept să solicite înlocuirea gratuită a cantităților de produse care nu se încadrează în termenul de garanție (operatorul economic, desemnat câștigător, va prezenta certificat de garanţie).
7. Scurtele vor fi confecționate conform mărimilor antropometrice preluate individual. Livrarea bunurilor se va efectua cu transportul furnizorului la Centrul echipament al Armatei Naționale, str. Pietrarilor 3, mun. Chișinău.
Ofertanții pentru prezenta poziție vor prezenta mostra în termen de 3 zile de la termenul limită de deschidere a ofertelor.
Termen de livrare: până la 15.10.2024.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
The contact person
Full name
Tatiana Marian
Contact phone
022252149
Purchase data
Date created
6 Sep 2024, 11:35
Date modified
6 Sep 2024, 11:53
Estimated value (without VAT)
125 420 MDL
The minimum downward of the price
125,42 MDL
Achizitii.md ID
21274830
Type of procedure
Low cost purchase
Award criteria
The lowest price
Delivery address
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Contract period
16 Sep 2024 11:41 - 31 Dec 2024 11:47
List of positions
1)
Title
Scurtă călduroasă CPV: 18400000-3 - Special clothing and accessories
Quantity: 70.0
Unit of measurement: Unitate
Documents of the procurement procedure
Specificații tehnice.docx
Technical Specifications
Specificații tehnice
6.09.24 11:53
Declarație de eligibilitate.docx
Eligibility Criteria
Declarație de eligibilitate
6.09.24 11:53
Anunț de participare.signed.pdf Anunț de participare.signed.pdf
tenderNotice
Anunț de participare
6.09.24 11:53
Specificații de preț.docx
Technical Specifications
Specificații de preț
6.09.24 11:53

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Disqualify participants whose price is lower than that of the winner and indicate the reason for the disqualification.

2) Choose winner by clicking the button

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

Zilant SRL

Normalized price: 131 250 MDL
Status: In consideration
Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications