1
Enquiry period
with 31.05.2024 13:40
to 10.06.2024 08:30
2
Bidding period
with 10.06.2024 08:30
to 04.07.2024 08:30
6 days left
3
Auction

4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Active
Estimated value without VAT 301 650 MDL
Period of clarifications: 31 May 2024, 13:40 - 10 Jun 2024, 8:30
Submission of proposals: 10 Jun 2024, 8:30 - 4 Jul 2024, 8:30
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Submit offer
Pui broiler refrigerat
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Web site
---
The contact person
Full name
Gabriela Lisenco
Contact phone
022 572 213
Purchase data
Date created
29 May 2024, 10:44
Date modified
31 May 2024, 17:47
Estimated value (without VAT)
301 650 MDL
Achizitii.md ID
21231435
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Delivery address
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Contract period
18 Jul 2024 00:00 - 31 Dec 2024 00:00
List of positions
1)
Title
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 Carnea de pasăre prezentată consumatorului final sa fie în ambalaj cîte o bucată care a fost introdusă înaintea prezentării pentru vînzare, pe care ambalajul o acoperă în întregime dar în asemenea mod, încît conţinutul să nu poată fi modificat fără ca ambalajul să fie deschis sau să suporte o modificare.Ambalajul trebuie să fie transparent sau colorat, să fie proiectat astfel încît carnea ambalata să fie parţial vizibilă. MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 1000.0
Unit of measurement: Kilogram
2)
Title
H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 Carnea de pasăre prezentată consumatorului final sa fie în ambalaj cîte o bucată care a fost introdusă înaintea prezentării pentru vînzare, pe care ambalajul o acoperă în întregime dar în asemenea mod, încît conţinutul să nu poată fi modificat fără ca ambalajul să fie deschis sau să suporte o modificare.Ambalajul trebuie să fie transparent sau colorat, să fie proiectat astfel încît carnea ambalata să fie parţial vizibilă. MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 2000.0
Unit of measurement: Kilogram
3)
Title
"Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), " CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 1000.0
Unit of measurement: Kilogram
4)
Title
Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate; În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător." CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 2000.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
ds_bunuri_servicii_anual_2022.docx
Bidding Documents
-
31.05.24 13:40
duae_0.doc
Bidding Documents
-
31.05.24 13:40
anunț de participare.docx
Bidding Documents
-
31.05.24 17:47
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications