Status Cancelled
Estimated value without VAT 1 294 642,86 MDL
Period of clarifications: 8 Dec 2023, 9:00 - 19 Dec 2023, 10:00
Submission of proposals: 19 Dec 2023, 10:00 - 25 Dec 2023, 10:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Conform caietului de sarcini anexat

Information about the cancellation
The reason of cancellation
În temeiul art. 71 alin. (1) lit. g din Legea 131/2015 privind achizițiile publice.
Date of cancellation
29 Jan 2024, 8:15
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Sfatul Țării 26
Web site
---
The contact person
Full name
Alexandru Boțan
Contact phone
022-251-634
Purchase data
Date created
8 Dec 2023, 9:00
Date modified
29 Jan 2024, 8:15
Achizitii.md ID
21127892
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Date:
8 Dec 2023, 16:54
Question's name:
privind meniul
Question:
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Answer (11 Dec 2023, 09:18):
Bună ziua, informația solicitată de dumneavoastră este menționată la pct.5 lit. c) din caietul de sarcini anexat.
Date:
11 Dec 2023, 13:25
Question's name:
claritate meniu
Question:
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Answer (13 Dec 2023, 12:59):
Bună ziua, la întrebarea dumneavoastră este de menționat că elaborarea și prezentarea meniului zilnic, conform documentației expuse, se pune în sarcina operatorului economic, care urmează să elaboreze și să prezinte meniul diversificat săptămânal, care să conțină: salata (gustare rece) – 100 grame; preparat lichid (felul întâi) – 350 grame; preparat de bază (felul doi) – 100/50 grame; garnitura – 150 grame; pâinea – 100 grame, cu o valoare energetică totală de 800-1000 kcal.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.