Carne de porcine congelată
to 30.11.2023 16:30
to 26.12.2023 16:30
to 27.12.2023 13:32
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea 221/2007, Legea nr.27/2017 și HG nr.696/2010.
Etichetarea şi marcarea conform: Legea nr.279/2017 și HG nr.435/2010.
Condiţii tehnice de calitate:
- carne de porc congelată în sferturi de carcase cu conţinutul de carne -macră nu mai puţin de 50%;
- carnea trebuie să fie supusă congelării, temperatura în profunzimea muşchilor să fie nu mai mult de -18˚C;
- sferturile de carcase se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă;
- grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm;
- suprafaţa sferturilor de carcase - curată, fără pigmentaţii, organe interne, cheaguri de sânge, tumori, hemoragii şi hematoame, leziuni traumatice care ating ţesutul subcutanat, rupturi ale ţesutului muscular sau adipos;
- pe suprafaţa sferturilor de carcase nu se permite prezenţa bucăţilor de gheaţă sau zăpadă.
Ambalarea și marcarea:
- în pungi (material) utilizate ca ambalaj transparent, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportarea mărfii;
- sferturile de carcase vor fi marcate cu marcă de sănătate.
Termen de valabilitate: minim 4 luni din data livrării.
Condiţii de livrare:
- la livrare se prezintă pentru fiecare partidă: certificatul sanitar-veterinar (Forma nr.2) sau copia confirmată prin ștampila umedă.;
- la livrare numărul sferturilor de carcase anterioare trebuie să fie egal cu numărul sferturilor de carcase posterioare;
- livrarea se va efectua cu transportul (Legea nr.296/2017) vînzătorului, la comanda cumpărătorului în garnizoanele: mun Chişinău, mun. Bălți și r-nul Cahul, în perioada ianuarie – iunie anul 2024, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00;
- data, adresa și cantitatea conform cererii şefului Secţiei alimentare (operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie, vor indica în ofertă – anexa nr.22 adresa de e-mail, la care vor fi primite comenzile).
The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.
Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:
1) Choose winner by clicking the button "Winner.”
2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.
4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..
SRL,,IDT din BARDAR
Ferma Nr 4 SRL
Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.
SA "Combinatul de pîine din Bălți"
In case Award criteria is The lowest price: documents such as 'Qualification Documentation', 'financial proposal' and 'Illustration' will be browseable for all only after your offer has been placed in 'pending' status.