1
Enquiry period
with 19.04.2023 15:33
to 20.04.2023 17:00
2
Bidding period
with 20.04.2023 17:00
to 25.04.2023 17:00
3
Auction
with 26.04.2023 14:00
to 26.04.2023 15:42
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 131 330 MDL
Period of clarifications: 19 Apr 2023, 15:33 - 20 Apr 2023, 17:00
Submission of proposals: 20 Apr 2023, 17:00 - 25 Apr 2023, 17:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801

DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
2089, MOLDOVA, mun.Chişinău, s.Goian (mun. Chişinău), s.Goian
Web site
---
The contact person
Full name
Ludmila Zghibarță
Contact phone
+37360609326
Purchase data
Date created
19 Apr 2023, 15:33
Date modified
19 Apr 2023, 16:07
Achizitii.md ID
21078824
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Low cost purchase
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
PRODUSE DIN CARNE
Budget: 22000.0 MDL
Active
PRODUSE DIN CARNE
Budget: 16000.0 MDL
Active
PEȘTE
Budget: 10500.0 MDL
Active
LEGUME
Budget: 37000.0 MDL
Active
CRUPE/PASTE FĂINOASE
Budget: 20000.0 MDL
Active
DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE
Budget: 25830.0 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
anexa 22,23 (2).docx
Technical Specifications
-
19.04.23 15:33
anexa 7,8.docx
Bidding Documents
-
19.04.23 15:33
anunt.pdf anunt.pdf
tenderNotice
-
19.04.23 15:43
Date:
19 Apr 2023, 16:07
Question's name:
Codul fiscal/IDNO
Question:
Buna ziua! Verificati codul fiscal din achizitii
Answer (20 Apr 2023, 14:57):
Nu este clară intrebarea Dvs. Pentru clarificări nu ezitați să telefonați la nr. de telefon indicat în anunț.
Date:
19 Apr 2023, 16:17
Question's name:
Anexa nr.7
Question:
Buna ziua! In anexa nr.7 este comisa o greseala( denumirea contractului de achiziție publică)? E corect sa fie contract de mica valoare ?
Answer (20 Apr 2023, 14:55):
Dvs completați contract de mică valoare privind achiziționarea.....(conform ofertei penteu lotul care doriți să depuneți oferta)
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.