Select the type of procedure
1
Enquiry period
with
03.03.2023 16:25
to 09.03.2023 10:00
to 09.03.2023 10:00
2
Bidding period
with
09.03.2023 10:00
to 13.03.2023 17:00
to 13.03.2023 17:00
3
Auction
with
14.03.2023 14:00
to 14.03.2023 14:46
to 14.03.2023 14:46
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
7 198 750 MDL
Period of clarifications:
3 Mar 2023, 16:25 - 9 Mar 2023, 10:00
Submission of proposals:
9 Mar 2023, 10:00 - 13 Mar 2023, 17:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Margarină vegetală în asortiment
Information about customer
Title
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Sarmizegetusa 30
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
3 Mar 2023, 16:25
Date modified
7 Mar 2023, 13:07
Achizitii.md ID
21075147
MTender ID
CPV
15400000-2 - Uleiuri şi grăsimi animale sau vegetale
Type of procedure
Request price offers (goods)
Award criteria
The best price-quality ratio
Funding sources
List of lots
Documents of the procurement procedure
anunt_de_participare_margarina.signed.pdf
anunt_de_participare_margarina.signed.pdf
Eligibility Criteria
Anuntul de participare ce contine conditiile de participare si atribuire a contractului
3.03.23 16:25
specificatia tehnica. margarina.docx
Eligibility Criteria
Specificatia tehnica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
3.03.23 16:25
formular oferta. margarina.docx
Eligibility Criteria
Oferta economica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
3.03.23 16:25
Date:
7 Mar 2023, 13:07
Question's name:
garantia
Question:
la depunerea ofertei este obligatoriu sa prezentam garantia pentru oferta?
Answer (7 Mar 2023, 13:49):
Conform prevederilor Anuntului de participare garantia pentru oferta nu este prevazuta
Date:
7 Mar 2023, 14:02
Question's name:
Specificatie tehnica
Question:
In specificație tehnica sunt indicate aceiași indicii pentru 2 feluri diferite de margarina
Answer (8 Mar 2023, 16:05):
La Margarina pentru foitaj ( Lot 1 si Lot 2) specificatia tehnica se corecteaza dupa cum urmeaza:
Punct de topire prin alunecare, °С – 40-43
Fracţia masică de grăsimi, % - 80-82
Fracţia masică de umiditate, % - max. 20
Indice de peroxid (miliechivalenţi /kg grăsimi, - max. 2
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK