1
Enquiry period
with 25.01.2023 15:48
to 28.01.2023 15:00
2
Bidding period
with 28.01.2023 15:00
to 31.01.2023 16:00
3
Auction
with 01.02.2023 12:55
to 01.02.2023 13:05
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Active
Estimated value without VAT 9 000 MDL
Period of clarifications: 25 Jan 2023, 15:48 - 28 Jan 2023, 15:00
Submission of proposals: 28 Jan 2023, 15:00 - 31 Jan 2023, 16:00
Auction start date: 1 Feb 2023, 12:55

Supplier technical support:

(+373) 79999801

ouă
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
3931, MOLDOVA, Cahul, s.Tătăreşti (r-l Cahul), s.Tataresti
Web site
---
The contact person
Full name
Mihai Deonis
Contact phone
079889607
Purchase data
Date created
25 Jan 2023, 13:31
Date modified
26 Jan 2023, 9:04
Estimated value (without VAT)
9 000 MDL
The minimum downward of the price
90 MDL
Achizitii.md ID
21072282
Type of procedure
Low cost purchase
Award criteria
The lowest price
Delivery address
3931, MOLDOVA, Cahul, s.Tătăreşti (r-l Cahul), s.Tataresti
Contract period
6 Feb 2023 15:19 - 30 Dec 2023 15:46
List of positions
1)
Title
Categoria de calitate „A” sau „ouă proaspete”, categoria de greutate „M” – medie: minim 53 g., pe ambalaje se indică categoria de greutate; Condiţii de calitate: - coaja întreagă, dură, nefisurată, curată, mată, aspră, fără pete sau pori vizibili, cuticula întreagă, curată, intactă, - camera de aer: înălţimea să nu depăşească 6 milimetri, imobilă. - gălbenuşul: vizibil în fascicul de lumină doar sub formă de umbră, fără contur precis, fără să se îndepărteze vizibil de poziţia centrală, în caz de învârtire a oului; - albuşul: limpede, transparent;p - pată germinativă: dezvoltare imperceptibilă, fără corpuri străine, fără mirosuri străine. Marcarea ouălor: - ouăle din categoria „A” poartă codul producătorului şi data ouatului. Codul producătorului trebuie să fie vizibil cu uşurinţă, perfect lizibil şi să aibă o înălţime de cel puţin 2 mm. Celelalte informaţii se indică pe ambalaj, astfel încât ele să fie vizibile, lizibile şi să nu mai poată fi folosite repetat. Marcarea ouălor, se efectuează la locul de producţie sau în primul centru de ambalare în care sunt livrate ouăle. Marcarea ambalajelor: - ambalajele, prezintă pe partea exterioară, în mod vizibil cu uşurinţă şi perfect lizibil: a) codul centrului de ambalare; b) categoria de calitate, identificată fie prin cuvintele „Categoria A”, fie prin litera „A”, singură sau însoţită de menţiunea „proaspete”; c) categoria de greutate; d) data limită de consum; e) menţiunea „ouă spălate”, în cazul ouălor spălate; f) în cazul în care sunt necesare condiţii speciale de depozitare, acestea să fie indicate, prin care consumatorii sunt sfătuiţi să păstreze ouăle la frigider după cumpărare. Pe partea exterioară a ambalajelor să figureze, în mod vizibil cu uşurinţă şi perfect lizibil, metoda de creştere. Pe fiecare ambalaj de transport ce conţine ouă şi în documentele de însoţire, să fie indicate datele, privind următoarele informaţii necesare identificării: a) numele şi adresa producătorului; b) codul producătorului; c) numărul de ouă şi/sau greutatea acestora; d) data sau perioada ouatului; e) data expedierii. Ambalajele de ouă produse pe teritoriul republicii se poate solicita lipirea etichetelor, astfel încât acestea să se rupă la deschiderea ambalajelor. Data limită de consum, să nu depăşească 28 de zile de la ouat. În cazul în care se indică perioada de ouat, data de valabilitate minimă să se stabilească începând cu prima zi a perioadei respective. Ambalajele să fie rezistente la factorii externi (transportare, manipulare, depozitare), la momentul recepţionării la depozitul alimentar să fie uscate, curate şi în stare bună, Ambalajele să fie fabricate din materiale care protejează oul de mirosuri străine şi de riscul alterării calităţii. Materialul utilizat pentru ambalare şi împachetare nu trebuie să fie o sursă de contaminare. Lotul de ouă recepţionat, se verifică selectiv (3 cutii), de către reprezentantul depozitului alimentar, în prezenţa reprezentantului operatorului economic, cu constatarea şi întocmirea procesului-verbal, privind procentajul de ouă ce nu corespund condiţiilor de calitate, deteriorate, fisurate, (conform cantităţii din lot) şi se propun pentru restituire, de către operatorul economic.Livrarea se va efectua cu transportul vînzătorului, care posedă regim termic special, conform comenzilor 1-2ori/1săptămînă în intervalul 8:00 – 17:00 CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 2500.0
Unit of measurement: Bucata
Documents of the procurement procedure
doc. standart produse alimentare.docx
Bidding Documents
-documente
25.01.23 15:48
duae.doc
Bidding Documents
-duae
25.01.23 15:48
Lot documents
tabel lotul 4 ouă.xlsx
-ouă
25.01.23 15:48

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Disqualify participants whose price is lower than that of the winner and indicate the reason for the disqualification.

2) Choose winner by clicking the button

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

SRL SLAVENA LUX

Normalized price: 6 041,67 MDL
Status: Winner
Reason: prețul cel mai scăzut
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
2
Participant(s) name(s):

SRL BAGUETTE

Normalized price: 11 100 MDL
Status: Awaiting

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications