1
Enquiry period
with 16.11.2022 11:54
to 29.11.2022 12:00
2
Bidding period
with 29.11.2022 12:00
to 07.12.2022 12:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 1 021 000 MDL
Period of clarifications: 16 Nov 2022, 11:54 - 29 Nov 2022, 12:00
Submission of proposals: 29 Nov 2022, 12:00 - 7 Dec 2022, 12:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Diverse produse alimentare pentru semestru I al anului 2023

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4403, MOLDOVA, Călăraşi, or.Călăraşi, str.Mihai Eminescu, 19
Web site
---
The contact person
Full name
Ana Chicu
Contact phone
67554505
Purchase data
Date created
16 Nov 2022, 11:54
Date modified
17 Nov 2022, 10:01
Achizitii.md ID
21067482
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
Documents of the procurement procedure
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021 (1) (9) (2).docx
Bidding Documents
-
16.11.22 11:54
duae_ro (5).pdf duae_ro (5).pdf
Bidding Documents
-
16.11.22 11:54
duae_ro (5).doc
Bidding Documents
-
16.11.22 11:54
anunt_de_participare alimentatie i semestru 2023.docx
Bidding Documents
-
16.11.22 11:54
Date:
17 Nov 2022, 09:13
Question's name:
Carne de porc refrigerată
Question:
Lotul 4 Carne de porc refrigerată in achizitii cantitatea 1900 kg, iar in anunturi si documentatia standart cantitatea 550 kg. Indicati cantitaea corecta.
Answer (17 Nov 2022, 09:45):
Buna ziua, cantitatea corecta este 550 Kg conform anuntului.
Date:
17 Nov 2022, 09:28
Question's name:
carne
Question:
Conform HG 773, sint doua tipuri de pulpe: e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii; f) pulpă de pui cu o porţiune de spate ataşată – greutatea acesteia din urmă nu trebuie să depăşească 25 % din greutatea bucăţii; Intrebare: la care din ele Va referiti
Answer (17 Nov 2022, 10:00):
Buna ziua, tipul e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii;
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.