Select the type of procedure
1
Enquiry period
with
16.11.2022 11:54
to 29.11.2022 12:00
to 29.11.2022 12:00
2
Bidding period
with
29.11.2022 12:00
to 07.12.2022 12:00
to 07.12.2022 12:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
1 021 000 MDL
Period of clarifications:
16 Nov 2022, 11:54 - 29 Nov 2022, 12:00
Submission of proposals:
29 Nov 2022, 12:00 - 7 Dec 2022, 12:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Diverse produse alimentare pentru semestru I al anului 2023
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4403, MOLDOVA, Călăraşi, or.Călăraşi, str.Mihai Eminescu, 19
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
16 Nov 2022, 11:54
Date modified
17 Nov 2022, 10:01
Achizitii.md ID
21067482
MTender ID
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Lot nr. 8 - Diverse produse alimentare (paste făinoase, făină, zahar-tos, mazarea conservata)
Budget: 113000.0 MDL
Active
Lot nr. 10 - Diverse produse alimentare (semințe, fructe uscate, ceai)
Budget: 42000.0 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
anunt de participare alimentatie.pdf
anunt de participare alimentatie.pdf
Bidding Documents
-
16.11.22 11:54
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021 (1) (9) (2).pdf
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021 (1) (9) (2).pdf
Bidding Documents
-
16.11.22 11:54
Date:
17 Nov 2022, 09:13
Question's name:
Carne de porc refrigerată
Question:
Lotul 4 Carne de porc refrigerată in achizitii cantitatea 1900 kg, iar in anunturi si documentatia standart cantitatea 550 kg. Indicati cantitaea corecta.
Answer (17 Nov 2022, 09:45):
Buna ziua, cantitatea corecta este 550 Kg conform anuntului.
Date:
17 Nov 2022, 09:28
Question's name:
carne
Question:
Conform HG 773, sint doua tipuri de pulpe:
e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii;
f) pulpă de pui cu o porţiune de spate ataşată – greutatea acesteia din urmă nu trebuie să depăşească 25 % din greutatea bucăţii;
Intrebare: la care din ele Va referiti
Answer (17 Nov 2022, 10:00):
Buna ziua, tipul e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii;
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK