1
Enquiry period
with 20.05.2022 15:14
to 25.05.2022 16:00
2
Bidding period
with 25.05.2022 16:00
to 30.05.2022 09:00
3
Auction
with 31.05.2022 15:00
to 31.05.2022 15:09
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Bids have been evaluated
Estimated value without VAT 269 500 MDL
Period of clarifications: 20 May 2022, 15:14 - 25 May 2022, 16:00
Submission of proposals: 25 May 2022, 16:00 - 30 May 2022, 9:00
Auction start date: 31 May 2022, 15:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Carne de la piept de curcan refrigerată în vid ori într-o atmosferă controlată, 0,800-2 kg.
Ambalat de producător în vid ori în caserole într-o atmosferă controlată
0,800 kg - 2,0 kg
HG nr.773 din 03.10.2013
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
3101, MOLDOVA, mun.Bălţi, locality, str Independeței
Web site
---
The contact person
Full name
Ceremuș Liliana
Contact phone
+37323154622
Purchase data
Date created
Date modified
20 May 2022, 15:14
Estimated value (without VAT)
269 500 MDL
The minimum downward of the price
2 695 MDL
Achizitii.md ID
21056877
Type of procedure
Request price offers (goods)
Award criteria
The lowest price
Delivery address
3101, MOLDOVA, mun.Bălţi, mun.Bălţi, conform anexei
Contract period
6 Jun 2022 03:00 - 30 Jun 2022 03:00
List of positions
1)
Title
Produse alimentare pentru instituțiile de educație timpurie (IET) pe perioada lunii iunie a.2022, conform necesităților DÎTS a Primăriei mun.Bălți CPV: 15100000-9 - Animal products, meat and meat products
Quantity: 2100.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
documentatia _standard_Produse alimentare -iunie 2022
Bidding Documents
formulare, specificații tehnice și de preț, contract-model
20.05.22 15:14
Anunț de participare - produse alimentare iunie 2022.semnat
Bidding Documents
Anunț de participare PDF, semnat
20.05.22 15:14
declaratie_ro.semnat
Bidding Documents
Declarație pentru cîștigător, format PDF
20.05.22 15:14
DUAE formular nou din 26.11.2020.semnat
Bidding Documents
DUAE format PDF, semnat
20.05.22 15:14
declaratie_ro
Bidding Documents
Declarație pentru cîștigător, format WORD
20.05.22 15:14
Lista Institutiilor IET
Bidding Documents
lista cu adrese, WORD
20.05.22 15:14
documentatia _standard_Produse alimentare -iunie 2022.semnat
Bidding Documents
Doc.standard format PDF, semnat
20.05.22 15:14
Lista Institutiilor IET.semnat
Bidding Documents
lista cu adrese, PDF
20.05.22 15:14
DUAE formular nou din 26.11.2020
Bidding Documents
DUAE format WORD
20.05.22 15:14

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button "Winner.”

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

Pascolina

Normalized price: 273 000 MDL
Status: Winner
Reason: Lotul este atribuit conform criteriului ”cel mai mic preț fără TVA pe fiecare lot în parte cu respectarea cerințelor tehnice și îndeplinirea tuturor cerințelor de calificare”. Notă: SRL ”Pascolina” a anexat pe platforma electronică toate documentele solicitate în Anunțul de participare. La etapa examinării documentelor, s-a constatat că trei documente nu conțin semnături electronice, după cum urmează: - Autorizația sanitar-veterinară pe unitate de transport; - Certificatul de conformitate; - Contractul cu UPG Invest Ucraina. Autoritatea contractantă a solicitat de la SRL ”Pascolina” prezentarea documentelor de calificare cu semnături electronice. Operatorul economic a prezentat documentele semnate în termen stabilit, prin intermediul poștei electronice.
Qualification documents
Documents provided with the proposal
2
Participant(s) name(s):

SC ”VILLA PRODOTTI” S.R.L.

Normalized price: 288 697,50 MDL
Status: Awaiting
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications