Select the type of procedure
1
Enquiry period
with
22.10.2021 09:21
to 03.11.2021 11:36
to 03.11.2021 11:36
2
Bidding period
with
03.11.2021 11:36
to 13.11.2021 12:36
to 13.11.2021 12:36
3
Auction
with
15.11.2021 11:00
to 15.11.2021 14:42
to 15.11.2021 14:42
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
1 734 000 MDL
Period of clarifications:
22 Oct 2021, 9:21 - 3 Nov 2021, 11:36
Submission of proposals:
3 Nov 2021, 11:36 - 13 Nov 2021, 12:36
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Subscribe impossible
during the period Evaluation
PRODUSE ALIMENTARE
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
3401, MOLDOVA, Hînceşti, mun.Hînceşti (r-l Hînceşti), Alexandru Marinescu 16
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
22 Oct 2021, 9:21
Date modified
22 Oct 2021, 13:15
Achizitii.md ID
21045746
MTender ID
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Documents of the procurement procedure
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021.signed.pdf
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021.signed.pdf
Bidding Documents
-
22.10.21 09:21
anunt_de_participare_21.10._2021.signed.pdf
anunt_de_participare_21.10._2021.signed.pdf
Bidding Documents
-
22.10.21 09:21
Date:
22 Oct 2021, 13:15
Question's name:
Вопрос
Question:
Dar nui așa pîine cum la voi în licitațiea - Pîine din amestic de făină de grîu și făină de secară Calitatea super
În Hotărîre Nr.775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Cerințelor Produse de panificație și paste făinoase.
punctul 20.
de care pâine cslitatea 1 sau 2, integrală ?
Answer (22 Oct 2021, 15:06):
Paine de secara (feliata ),masa neta 600gr.,produs conform HG 775 ,AMESTEC DE FAINA DE GRIU DE CALITATEA 1 SI II,, FAINA DE SECARA 40%
Date:
25 Oct 2021, 06:20
Question's name:
concretizare
Question:
Cum sa intelegem punct.12 din anunt,termenul de livrare,prima jumatate sau primul trimiestru?
Answer (25 Oct 2021, 08:36):
Termenul de valabilitate a contractului:__30.06.2022,este o gresala de tipar.
Date:
1 Nov 2021, 06:14
Question's name:
Unt
Question:
La pozitia "Unt din smintina dulce" in anuntul de participare este indicat procentajul de grasime de 72.5%, iar in documentele standart este 82.5%, care totusi este corect?
Answer (1 Nov 2021, 11:36):
unt 72,5 % ,
Lactate
Date:
1 Nov 2021, 12:15
Question's name:
Brinzica Glazurata
Question:
Divizati va rog acest produs din lot, pentru ca nu toti producatorii il produc
Answer (2 Nov 2021, 15:04):
Scuze dar loturile au fost compuse conform deciziei Grupului de lucru
Date:
2 Nov 2021, 10:40
Question's name:
Garantia
Question:
Buna ziua
rog sa atasati rechizitele bencare pentru transferarea garantiei pentru oferta.
Answer (2 Nov 2021, 14:59):
b) Garanţia pentru ofertă prin transfer la contul autorităţii contractante, conform următoarelor date bancare:
Beneficiarul plăţii: Centrul de plasament temporar pentru copii cu dizabilitati or.Hînceşti
Denumirea băncii : MF-TR Chisinau-bugetul de stat
Codul fiscal: 1007601000609
Contul de decontare : MD51TRPCAA518410A01302AA
Contul bancar: TREZMD2X
Trezoreria teritorială: MF-TR Chisinau-bugetul de stat
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK