Select the type of procedure
1
Enquiry period
with
02.12.2020 14:19
to 12.12.2020 00:00
to 12.12.2020 00:00
2
Bidding period
with
12.12.2020 00:00
to 23.12.2020 00:00
to 23.12.2020 00:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
1 167 194,70 MDL
Period of clarifications:
2 Dec 2020, 14:19 - 12 Dec 2020, 0:00
Submission of proposals:
12 Dec 2020, 0:00 - 23 Dec 2020, 0:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Servicii de alimentare a elevilor pentru anul 2021
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
2075, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Strada Igor Vieru 6/2
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
2 Dec 2020, 14:19
Date modified
8 Dec 2020, 16:07
Achizitii.md ID
21031724
MTender ID
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The best price-quality ratio
Funding sources
List of lots
Lot nr. 1 - servicii de alimentare a elevilor pentru anul 2021
Budget: 1167194.7 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
doc.standart iplt c. negruzzi 2021.pdf
doc.standart iplt c. negruzzi 2021.pdf
Bidding Documents
2.12.20 14:19
anunț de participare alimentația.pdf
anunț de participare alimentația.pdf
Bidding Documents
2.12.20 14:19
duae alim.doc
Documents history
-
duae alim.doc
ID: 093f65a0-940f-41d1-b9a7-6d56674e93c6
Bidding Documents
-
documentația standart alimentarea duae.doc
ID: 093f65a0-940f-41d1-b9a7-6d56674e93c6
Bidding Documents
Bidding Documents
DUAE servicii alimentare
8.12.20 16:07
Date:
2 Dec 2020, 20:11
Question's name:
criteriul de evaluare
Question:
Conform pct. 7 in tabel, ati stipulat criteriul de evaluare maxim k-kalorii, dar in pct 18 al anuntului stipulati criteriul raport calitate-pret. Conform carui criteriu va fi evaluată procedura?
Pct. 19 factorii de evaluare ati stipulat clar k-kaloriile conform Ordinul 638, dar cereti maxim calorii ? Ordinul prevede clar caloriile conform virstei 1-4,5-9. Care maxim calorii aveti in vedere?
Cum var fi evaluate ustensile ,cum o sa demonstarati 50% noi si 50 % vechi?
Answer (4 Dec 2020, 12:05):
Buna ziua!
Întrebare1.:Conform pct. 7 in tabel, ati stipulat criteriul de evaluare maxim k-kalorii, dar in pct 18 al anuntului stipulati criteriul raport calitate-pret. Conform carui criteriu va fi evaluată procedura?
Răspuns 1.:. Meniul-după criteriul maxim calorii, iar oferta- după criteriul calitate-preț;
Întrebare 2.: Pct. 19 factorii de evaluare ati stipulat clar k-kaloriile conform Ordinul 638, dar cereti maxim calorii ? Ordinul prevede clar caloriile conform virstei 1-4,5-9. Care maxim calorii aveti in vedere?
Răspuns 2.:.Maxim calorii conform ordinului nr. 638;
Întrebare 3.:Cum var fi evaluate ustensile ,cum o sa demonstarati 50% noi si 50 % vechi?
Răspuns 3.: Evaluarea se va face în dependență de declarația ofertantului. Câștigătorul va respecta întocmai prevederile declarației.
Date:
8 Dec 2020, 16:12
Question's name:
declaratii privind achitarea energiei el, termice, apei etc.
Question:
Buna ziua! Întrebare: conform tabelului evaluare p. 7, 8, 9 indicati % (ce ajunge si până la 50%) care ar urma sa achite prestatorul de servicii. Va rugam sa indicati suma medie lunara pentru fiecare serviciu in parte.
Answer (9 Dec 2020, 13:18):
Buna ziua!
Vă prezentăm informația în indici de consum, deoarece suma poate să se schimbe în dependență de prețurile la zi.
Informația este pentru un an calendaristic, deoarece contractul se va încheia anume pe această perioadă.
Aveți mai jos consumul anual al instituției la energia electrică, apă și canalizare, cu excepția lunilor iunie, iulie, august, iar pentru energia termică -pentru lunile de consum :
1. Consum energie electrică----65979 kw; 2. Consum energie termică----546 gkal; 3. Consum apă și canalizare----2568,00 m. cubi.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK