1
Enquiry period
with 26.11.2020 00:56
to 07.12.2020 15:30
2
Bidding period
with 07.12.2020 15:30
to 18.12.2020 16:00
3
Auction

4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Bids have been evaluated
Estimated value without VAT 2 655 364,95 MDL
Period of clarifications: 26 Nov 2020, 0:56 - 7 Dec 2020, 15:30
Submission of proposals: 7 Dec 2020, 15:30 - 18 Dec 2020, 16:00
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Servicii alimentare pentru elevii din cadrul IP LT PA ”Mihail Berezovschi” perioada 09.01.2021-24.12.2021:
Criteriul de evaluare – cel mai bun raport calitate-preț.
Furnizorul va asigura servicii de alimentare pentru elevii din institutia nominalizata pentru perioada de studii 09.01.2021-24.12.2021
I-IV Dejun: 827 copii x 171 zile x 13,65 lei = 1930342.05 lei.
V-IX Dejun: 126 copii x 171 zile x 13,65 lei =294 102,90 lei.
Dejun+prînz: 90 copii x 171 zile x 28,00 lei = 430 920,00 lei.
Total: 1029 copii x 171 zile = 2 655 364.95 lei
Condiții speciale de care depinde îndeplinirea contractului:
1. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angajat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare.
2. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
3. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu legislația în vigoare.
4. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
5. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar.
6. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătire a produselor alimentare. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
7. Asigurarea condițiilor optime pentru funcționarea cantinelor în conformitate cu cerințele sanitaro-igienice în vigoare, cu păstrarea și explotarea utilajului, mobilierului din cantine, conform prevederilor regulamentare.
8. Transportarea produselor alimentare (bucatelor) se va organiza în modul care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp -ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic), (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.).
9. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
10. La sfârșitul anului 2021 operatorul economic în baza procesului verbal, predă administrației instituției utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru.
11. La asigurarea cantinei cu veselă/tăcâmuri se va ține cont strict de HG nr. 956 din 23.08.2004. În contextul situației pandemice din tară, Operatorul Economic învingător în temeiul Ordinului nr. 840 din 19.08.2020 „cu privire la organizarea anului de studii 2020-2021 din învățământul general”, și a HMS nr. 21 din 29-12-2005 „cu privire la aprobarea și implementarea Regulilor și normativelor sanitaro-epidemiologice de stat - igiena instituțiilor de invațamânt primar, gimnazial și liceal” pentru prevenirea infectiei COVID-19, va asigura blocul alimentar si sala de mese cu (dezinfectant, covorașe dezinfectante, sapun lichid, servetele) și personalul angajat la blocul alimentar echipat cu halate, viziere, mănusi, masca.
12. Autoritatea contractantă nu duce responsabilitatea de deteriorarea veselei sau a altor bunuri investite în sistemul alimentar. În caz de insuficiență a bunurilor necesare procesului alimentar, operatorul economic asigură suplinirea lor.
Prestarea serviciului este rezervată unei anumite profesii în temeiul unor acte cu putere de lege sau al unor acte administrative (după caz): autorizaţie pentru prestarea serviciilor de alimentație publică, prepararea şi comercializarea bucatelor pentru alimentaţia copiilor.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
2075, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Ciocana str. Igor Vieru 15/4
Web site
---
The contact person
Full name
Doina Cercel
Contact phone
68535107
Purchase data
Date created
25 Nov 2020, 0:56
Date modified
26 Nov 2020, 0:56
Estimated value (without VAT)
2 655 364,95 MDL
Achizitii.md ID
21031314
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The best price-quality ratio
Delivery address
2075, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Ciocana str. Igor Vieru 15/4
Contract period
22 Dec 2020 08:00 - 30 Dec 2020 00:54
List of positions
1)
Title
Servicii alimentare pentru elevii din cadrul IP LT PA ”Mihail Berezovschi” perioada 09.01.2021-24.12.2021 CPV: 55500000-5 - Canteen and catering services
Quantity: 1.0
Unit of measurement: Bucata
Documents of the procurement procedure
duae.docx
Bidding Documents
DUAE
26.11.20 00:56
anunt rectificat (3).semnat (1).pdf anunt rectificat (3).semnat (1).pdf
Bidding Documents
Anunţ de participare
26.11.20 00:56
doc. standard.docx
Bidding Documents
Documentaţie standard
26.11.20 00:56

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button "Winner.”

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

Savuros Prim

Normalized price: 2 655 364,95 MDL
Status: Winner
Reason: În rezultatul evaluării, verificării datelor documentelor de calificare prezentate de către SRL ”Savuros Prim”, conform cerințelor/modului expus în documentația de participare, pentru lotul respectiv a fost desemnat cîștigător, obținînd 100 puncte total calculate, iar pachetul de acte pentru licitație a fost prezentat în corespundere cu documentația de atribuire.
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications