Public procurement
21031284
Lotul 1 – diverse produse alimentare
1
Enquiry period
with 27.11.2020 16:57
to 10.12.2020 16:45
to 10.12.2020 16:45
2
Bidding period
with 10.12.2020 16:45
to 14.12.2020 09:45
to 14.12.2020 09:45
3
Auction
with 15.12.2020 13:00
to 15.12.2020 14:09
to 15.12.2020 14:09
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status
Bids have been evaluated
Estimated value without VAT
115 000 MDL
Period of clarifications:
27 Nov 2020, 16:57 - 10 Dec 2020, 16:45
Submission of proposals:
10 Dec 2020, 16:45 - 14 Dec 2020, 9:45
Auction start date:
will not be used
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Lotul 1 – diverse produse alimentare
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
Date modified
27 Nov 2020, 16:57
Estimated value (without VAT)
115 000 MDL
The minimum downward of the price
Achizitii.md ID
21031284
MTender ID
Type of procedure
Request price offers (goods)
Award criteria
The lowest price
Delivery address
4901, MOLDOVA, Glodeni, or.Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova 29
Contract period
1 Jan 2021 02:00 - 30 Jun 2021 03:00
List of positions
1)
Title
Ceai negru cu frunze mari Calitatea superioara, în ambalaj de 100 gr, HG nr.206 din 11.03.2009, GOST 1937-90
CPV: 15860000-4 - Coffee, tea and related products
Quantity: 90.0
Unit of measurement: Kilogram
2)
Title
Fulgi de Ovăz Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 21149-93
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 600.0
Unit of measurement: Kilogram
3)
Title
Pastă de tomate 25%, calitatea superioară, în borcane cu greutatea de pînă la - 1 kg, HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.115 din 08.02.2013, GOST 3343
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 100.0
Unit of measurement: Kilogram
4)
Title
Paste făinoase Calitate superioara, ambalaj 5-10 kg, GOST 875-92 diverse forme și lungimi HG nr.775 din 03.07.2007,HG nr.520 din22.06.2010
CPV: 15850000-1 - Pasta products
Quantity: 300.0
Unit of measurement: Kilogram
5)
Title
Frunze de dafin Calitatea superioara în ambalaj de 50 gr. HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 17594-81
CPV: 15870000-7 - Condiments and seasonings
Quantity: 1.0
Unit of measurement: Kilogram
6)
Title
Crupe de Grâu Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara, HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 26791-89
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 700.0
Unit of measurement: Kilogram
7)
Title
Crupe de Griş Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 7022-97
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 900.0
Unit of measurement: Kilogram
8)
Title
Piper negru praf Calitatea superioara în ambalaj de 20 gr. HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 17594-81
CPV: 15870000-7 - Condiments and seasonings
Quantity: 4.0
Unit of measurement: Kilogram
9)
Title
Ulei de floarea soarelui rafinat dezodorizat Ambalaj pînă la 1 kg. GOST 1129-93.Caracteristici organoleptice Aspect – la 600 C pentru uleiul in ambalaje de desfacere - Limpede, fara suspensii sau sedimente. Transparenţa - Transparent, fără sedimente. Culoarea – galbenă. Miros specific uleiului de floarea soarelui rafinat, fără miros şi gust străin Condiții privind ambalarea și inscripționarea uleiului. Materialele de ambalaj şi ambalajele trebuie să fie curate, uscate, fără defecte mecanice, să nu conţină substanţe dăunătoare sau alte mirosuri străine, şi să asigure calitatea şi durabilitatea produsului.
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 510.0
Unit of measurement: Kilogram
10)
Title
Orez cu bobul rotund Ambalaj- 1 kg, Orez de calitatea superioară. Orez cu lungimea bobului mai mică sau egală cu 5,2 mm şi cu raportul lungime/lăţime mai mic de 2; Culoare - Alb cu nuante diferite. Miros - Caracteristic de orez şi fără miros străin, nu mucegăit. Gust - Caracteristic de orez, fără alte arome, nu acru, nu amar. Miezuri având un raport dintre lungime şi lățime a miezului 2, 3. Dimensiunea particulelor individuale de impurităţi metallomagnetic în mare dimensiune liniară nu trebuie să depăşească 0,3 mm, iar greutatea particulelor sale individuale nu trebuie să depăşească 0,4 mg. GOST 6292-93, HG nr.520 din 22.06.2010
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 1000.0
Unit of measurement: Kilogram
11)
Title
Sare Iodată Calitatea superioara Ambalaj pînă la 1 kg , HG nr.596 din 03.08.2011, HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 51574-2000
CPV: 15870000-7 - Condiments and seasonings
Quantity: 300.0
Unit of measurement: Kilogram
12)
Title
Sare de Lămâe Calitatea superioara în ambalaj de 20 gr. HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr. 221 din 16.03.2009, GOST 17594-91
CPV: 15870000-7 - Condiments and seasonings
Quantity: 6.0
Unit of measurement: Kilogram
13)
Title
Fasole Ambalaj de 1 kg, Albe. Calitatea superioara HG nr.205 din 11.03.2009, HG nr.520 din 22.06. 2010, GOST 10 251-85
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 200.0
Unit of measurement: Kilogram
14)
Title
Mazăre uscată jumătăţi Ambalaj de 1 kg, Calitate superioară, HG nr.205 din 11.03.2009, HG nr.520 din 22.06. 2010,GOST 6201-68
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 100.0
Unit of measurement: Kilogram
15)
Title
Crupe de Orz Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 5784-60
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 700.0
Unit of measurement: Kilogram
16)
Title
Mazăre verde conservată Calitatea superioara .În borcan de sticlă cu masa de pînă la 1 kg, GOST 15842-90
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 150.0
Unit of measurement: Kilogram
17)
Title
Paste făinoase Calitate superioara, folosite pentru prepararea de supe, borș, zeamă.... HG nr.775 din 03.07.2007,HG nr.520 din22.06.2010
CPV: 15850000-1 - Pasta products
Quantity: 150.0
Unit of measurement: Kilogram
18)
Title
Zahăr cristal alb de calitate standard, În saci a câte 50 kg. Gost 21-94 Zahărul cristal. Zahăr alb de calitate standard cu destinaţie alimentară. zahăr alb - zahăr alb de calitate standard cu destinaţie alimentară sau de materie primă pentru industria alimentară. Zahărul cristal se fabrică cu dimensiunile de la 0,2 pînă la 3,0 mm. Se acceptă abateri de la dimensiunea specificată în mărime ce nu depăşeşte 5 % din dimensiunile cristalelor. Culoare – culoare albă. Friabilitate - Zahărul cristal trebuie să fie friabil. Gust - Dulce, fără gust străin, fără miros străin, Miros - Caracteristic zahărului, fără miros străin, atît în zahărul uscat cît şi în soluţia sa apoasă. Inscripţionările trebuie să fie estetice şi vizibile. Operatorul economic contractant nu-şi va trece coordonatele şi sigla, dacă nu este producător, ambalator sau distribuitor. Trebuie să fie înscrise cel puţin, următoarele informaţii: numele şi adresa producătorului, ţara de provenienţă, lot ambalare nr., numele şi adresa distribuitorului dacă este altul decât producătorul şi ambalatorul, termenul de valabilitate (ZZ/LL/AAAA), semnele specifice pentru protecţia mediului (aruncă la coş, reciclabil, punctul verde etc. )
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 2500.0
Unit of measurement: Kilogram
19)
Title
Ouă de găină de masă Clasa "ouă de găină de masă" (proaspete) cuprinde ouăle de găină cu termenul de păstrare la temperatura până la 20С maxim 25 zile de la data ouatului. Ouă măşcate, cu masa de peste 50 gr.; Camera de aer, înălţimea - Imobilă, înălţimea până la 7 mm. Albuşul - Transparent, se admite o fluiditate neînsemnată fără miros şi gust străin, nespecific, de culoare albă. Gălbenuşul - Compact vizibil, se admite puţin mobil, de culoare galben-oranj. Coaja ouălelor de găină destinate pentru consum alimentar de toate categoriile terbuie să fie nevătămată şi curată. Pe coaja ouălelor de găină se admit puncte unice, pete şi dungi de impurităţi, pe maximum 1/8 din suprafaţa cojii. Pe coajă nu se admit pete de sânge şi excremente. Ouăle de găină la livrare trebuie să fie însoţite de certificatul veterinar şi eticheta să cuprindă următoarea informaţie: 1. Denumirea întreprinderii avicole-producătoare; 2. Categoria, clasa ouălor; 3. Data ouatului [ziua, luna, anul]; 4. Termenul de valabilitate [zile]; HG nr.1208 din 27.10.2008, HGnr.221 din 16.03.2009, GOST-SM 89
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 3500.0
Unit of measurement: Bucata
20)
Title
Hrişcă Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 5550-74
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 400.0
Unit of measurement: Kilogram
21)
Title
Crupe de Mei Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 572-60
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 400.0
Unit of measurement: Kilogram
22)
Title
Crupe de Porumb (Mălai) Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 3034-75
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 400.0
Unit of measurement: Kilogram
23)
Title
Crupe de Arpacaş Ambalaj- 1 kg, Calitatea superioara, HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 5784-60
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 400.0
Unit of measurement: Kilogram
Subscription settings saved.
Remember, you can always go back to the Subscriptions section and make changes to the frequency of receiving letters, delete or add categories and customers.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documents of the procurement procedure
The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.
Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:
1) Choose winner by clicking the button "Winner.”
2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.
4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..
Qualification
№
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):
SRL "Lovis Angro"
Normalized price:
117 783,80 MDL
Status:
Winner
Corespunde criteriului cel mai mic pret
17.12.20 14:46
Reason: Corespunde criteriului cel mai mic pret
Qualification documents
deciziadeatribuireprodusealimentarepdf.pdf
ID: 457e094c-64a5-4e96-90e3-636ade0dcb4a
Award Notification
17.12.20 14:46
Documents provided with the proposal
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
Financial proposal
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
Financial proposal
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
date despre participant.signed.pdf
date despre participant.signed.pdf
ID: 8e1c3985-4652-4878-88b5-a3489d028729
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
lotul 1 diverse produse alimentare (certificate).signed.pdf
lotul 1 diverse produse alimentare (certificate).signed.pdf
ID: aec31826-d75e-454e-8c0f-d736c2b02c82
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:50
Opening date:
15.12.20 14:10
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
formularul ofertei (f3.1).signed.pdf
formularul ofertei (f3.1).signed.pdf
ID: d2c2aa00-1dbd-45cd-9a95-d0f791bdde40
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
lipsa datoriilor, 23.12.2020.signed.pdf
lipsa datoriilor, 23.12.2020.signed.pdf
ID: e6e035bf-80dc-4ef5-814c-d186c2dd07e7
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
fisa medicala a soferului.signed.pdf
fisa medicala a soferului.signed.pdf
ID: f3454a57-c543-4660-bdc1-875f4f006a10
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 17:49
Opening date:
15.12.20 14:10
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications
Document successfully signed
OK