Public procurement
21031164
Servicii de alimentație a elevilor IP LT ”Nicolae Iorga” pentru anul 2021
1
Enquiry period
with 23.11.2020 11:15
to 07.12.2020 16:30
to 07.12.2020 16:30
2
Bidding period
with 07.12.2020 16:30
to 14.12.2020 16:30
to 14.12.2020 16:30
3
Auction
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status
Bids have been evaluated
Estimated value without VAT
1 360 570,05 MDL
Period of clarifications:
23 Nov 2020, 11:15 - 7 Dec 2020, 16:30
Submission of proposals:
7 Dec 2020, 16:30 - 14 Dec 2020, 16:30
Auction start date:
will not be used
Supplier technical support:
(+373) 79999801
This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.
Servicii de alimentație a elevilor IP LT ”Nicolae Iorga” pentru anul 2021 - conform documentaíei de atribuire.
Criteriul de evaluare – cel mai bun raport calitate-preț.
Furnizorul va asigura servicii de alimentare pentru elevii din institutia nominalizata pentru perioada de studii 09.01.2021-24.12.2021
I-IV Dejun: 377 copii x 171 zile x 13,65 lei = 879974.55 lei
V-IX Dejun: 50 copii x 171 zile x 13,65 lei = 116707.5 lei
Dejun+prînz: 76 copii x 171 zile x 28,00 lei = 363888 lei
Condiții speciale de care depinde îndeplinirea contractului:
1. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angajat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare.
2. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
3. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu legislația în vigoare.
4. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
5. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar.
6. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătire a produselor alimentare. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
7. Asigurarea condițiilor optime pentru funcționarea cantinelor în conformitate cu cerințele sanitaro-igienice în vigoare, cu păstrarea și explotarea utilajului, mobilierului din cantine, conform prevederilor regulamentare.
8. Transportarea produselor alimentare (bucatelor) se va organiza în modul care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp -ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic), (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.).
9. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
10. La sfârșitul anului 2021 operatorul economic în baza procesului verbal, predă administrației instituției utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru.
11. La asigurarea cantinei cu veselă/tăcâmuri se va ține cont strict de HG nr. 956 din 23.08.2004. În contextul situației pandemice din tară, Operatorul Economic învingător în temeiul Ordinului nr. 840 din 19.08.2020 „cu privire la organizarea anului de studii 2020-2021 din învățământul general”, și a HMS nr. 21 din 29-12-2005 „cu privire la aprobarea și implementarea Regulilor și normativelor sanitaro-epidemiologice de stat - igiena instituțiilor de invațamânt primar, gimnazial și liceal” pentru prevenirea infectiei COVID-19, va asigura blocul alimentar si sala de mese cu (dezinfectant, covorașe dezinfectante, sapun lichid, servetele) și personalul angajat la blocul alimentar echipat cu halate, viziere, mănusi, masca.
12. Autoritatea contractantă nu duce responsabilitatea de deteriorarea veselei sau a altor bunuri investite în sistemul alimentar. În caz de insuficiență a bunurilor necesare procesului alimentar, operatorul economic asigură suplinirea lor.
Criteriul de evaluare – cel mai bun raport calitate-preț.
Furnizorul va asigura servicii de alimentare pentru elevii din institutia nominalizata pentru perioada de studii 09.01.2021-24.12.2021
I-IV Dejun: 377 copii x 171 zile x 13,65 lei = 879974.55 lei
V-IX Dejun: 50 copii x 171 zile x 13,65 lei = 116707.5 lei
Dejun+prînz: 76 copii x 171 zile x 28,00 lei = 363888 lei
Condiții speciale de care depinde îndeplinirea contractului:
1. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angajat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare.
2. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
3. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu legislația în vigoare.
4. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
5. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar.
6. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătire a produselor alimentare. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
7. Asigurarea condițiilor optime pentru funcționarea cantinelor în conformitate cu cerințele sanitaro-igienice în vigoare, cu păstrarea și explotarea utilajului, mobilierului din cantine, conform prevederilor regulamentare.
8. Transportarea produselor alimentare (bucatelor) se va organiza în modul care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp -ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic), (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.).
9. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
10. La sfârșitul anului 2021 operatorul economic în baza procesului verbal, predă administrației instituției utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru.
11. La asigurarea cantinei cu veselă/tăcâmuri se va ține cont strict de HG nr. 956 din 23.08.2004. În contextul situației pandemice din tară, Operatorul Economic învingător în temeiul Ordinului nr. 840 din 19.08.2020 „cu privire la organizarea anului de studii 2020-2021 din învățământul general”, și a HMS nr. 21 din 29-12-2005 „cu privire la aprobarea și implementarea Regulilor și normativelor sanitaro-epidemiologice de stat - igiena instituțiilor de invațamânt primar, gimnazial și liceal” pentru prevenirea infectiei COVID-19, va asigura blocul alimentar si sala de mese cu (dezinfectant, covorașe dezinfectante, sapun lichid, servetele) și personalul angajat la blocul alimentar echipat cu halate, viziere, mănusi, masca.
12. Autoritatea contractantă nu duce responsabilitatea de deteriorarea veselei sau a altor bunuri investite în sistemul alimentar. În caz de insuficiență a bunurilor necesare procesului alimentar, operatorul economic asigură suplinirea lor.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Valea Crucii 4/1
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
23 Nov 2020, 10:26
Date modified
23 Nov 2020, 11:15
Estimated value (without VAT)
1 360 570,05 MDL
Achizitii.md ID
21031164
MTender ID
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The best price-quality ratio
Delivery address
MD-2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Valea Crucii 4/1
Contract period
23 Dec 2020 10:32 - 31 Dec 2020 10:32
List of positions
1)
Title
Servicii de alimentație a elevilor IP LT ”Nicolae Iorga” pentru anul 2021
CPV: 55500000-5 - Canteen and catering services
Quantity: 1.0
Unit of measurement: Bucata
Subscription settings saved.
Remember, you can always go back to the Subscriptions section and make changes to the frequency of receiving letters, delete or add categories and customers.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documents of the procurement procedure
anunț alimentație n. iorga.semnat.pdf
anunț alimentație n. iorga.semnat.pdf
Bidding Documents
anunț de participare
23.11.20 11:15
The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.
Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:
1) Choose winner by clicking the button "Winner.”
2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.
4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..
Qualification
№
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):
ISAP"Bucuria-el
Normalized price:
1 360 570,05 MDL
Status:
Winner
Potrivit documentației standard si anuntului de participare pentru procedura respectivă, criteriul de evaluare a fost stabilit cel mai bun raport calitate-pret. Astfel, în rezultatul verificării datelor documentelor de calificare prezentate pentru lotul respectiv, IMAP Bucuria - EL a fost desemnat cîștigător, obținînd 100 de puncte, iar pachetul de acte prezentat și atașat în sistema electronică/platforma achizitii.md este în corespundere cu cerințele autorității contractante.
23.12.20 10:18
Reason: Potrivit documentației standard si anuntului de participare pentru procedura respectivă, criteriul de evaluare a fost stabilit cel mai bun raport calitate-pret. Astfel, în rezultatul verificării datelor documentelor de calificare prezentate pentru lotul respectiv, IMAP Bucuria - EL a fost desemnat cîștigător, obținînd 100 de puncte, iar pachetul de acte prezentat și atașat în sistema electronică/platforma achizitii.md este în corespundere cu cerințele autorității contractante.
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:09
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:18
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:09
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:22
Opening date:
14.12.20 16:30
certificat ansa într.semnat.pdf
certificat ansa într.semnat.pdf
ID: 2db3823c-6a65-4973-ad5a-f36f1ab779a4
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:17
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:08
Opening date:
14.12.20 16:30
autoriz.san-vet.transport.semnat.pdf
autoriz.san-vet.transport.semnat.pdf
ID: 351d7414-0e97-4fb5-b2d6-fec0e0476c94
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:13
Opening date:
14.12.20 16:30
scrisori recomandare.semnat.pdf
scrisori recomandare.semnat.pdf
ID: 3a1db266-23b2-4223-a19e-7075389ec893
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 18:23
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:08
Opening date:
14.12.20 16:30
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:13
Opening date:
14.12.20 16:30
autorizația n.iorga.semnat.pdf
autorizația n.iorga.semnat.pdf
ID: 63fe87a0-e6fe-446c-824c-9a67cafe7e05
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:18
Opening date:
14.12.20 16:30
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 18:20
Opening date:
14.12.20 16:30
contracte similare_compressed (1).semnat.pdf
contracte similare_compressed (1).semnat.pdf
ID: 8bba00f4-e201-486d-a585-3900c97a3b8a
Qualification documents
Date of download:
11.12.20 18:23
Opening date:
14.12.20 16:30
situații financiare.semnat (1).pdf
situații financiare.semnat (1).pdf
ID: 8ec679f2-8df2-42f1-9745-43cf073df43b
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:12
Opening date:
14.12.20 16:30
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:10
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:13
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:09
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:18
Opening date:
14.12.20 16:30
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:17
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:20
Opening date:
14.12.20 16:30
Documents of submission
Date of download:
11.12.20 18:19
Opening date:
14.12.20 16:30
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 18:12
Opening date:
14.12.20 16:30
Eligibility documents
Date of download:
11.12.20 17:48
Opening date:
14.12.20 16:30
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications
Document successfully signed
OK