1
Enquiry period
with 19.11.2020 13:08
to 23.11.2020 12:00
2
Bidding period
with 23.11.2020 12:00
to 26.11.2020 07:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 92 000 MDL
Period of clarifications: 19 Nov 2020, 13:08 - 23 Nov 2020, 12:00
Submission of proposals: 23 Nov 2020, 12:00 - 26 Nov 2020, 7:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Carne proaspătă pentru IP Scoala Profesionala nr.10

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
2023, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Otovasca, 27
Web site
---
The contact person
Full name
Anatolie Ţâţu
Contact phone
022475167
Purchase data
Date created
19 Nov 2020, 13:08
Date modified
19 Nov 2020, 13:28
Achizitii.md ID
21031023
CPV
15100000-9 - Produse de origine animală, carne şi produse din carne
Type of procedure
Low cost purchase
Award criteria
The lowest price
Funding sources
Documents of the procurement procedure
carne proaspata.pdf carne proaspata.pdf
tenderNotice
Anunt
19.11.20 13:09
Date:
19 Nov 2020, 13:28
Question's name:
Garanţia pentru ofertă
Question:
Bună ziua. Garanție pentru ofertă prin Transfer? Cît și ce IBAN?
Answer (19 Nov 2020, 14:04):
Am initiat un contract de mica valoare. "Pentru achiziţiile publice de bunuri şi servicii cu o valoare estimată mai mică de 800 000 lei şi de lucrări cu o valoare estimată mai mică de 2 000 000 lei, autoritatea contractantă este în drept să nu ceară operatorilor economici depunerea garanţiei pentru ofertă și/sau a garanției de bună execuție a contractului. În cazul în care autoritatea contractantă solicită o astfel de garanţie, operatorii economici vor fi obligați să respecte cerințele stabilite în documentația de atribuire. (art. 68 alin. (5) și (11) ale Legii nr. 131 din 03.07.2015 privind achizițiile publice)" Nu solicitam garantie bancare. O zi frumoasa.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.