Select the type of procedure
Commercial procurement
21030468
1
Enquiry period
with
09.11.2020 16:08
to 26.11.2020 12:00
to 26.11.2020 12:00
2
Bidding period
with
26.11.2020 12:00
to 15.12.2020 12:00
to 15.12.2020 12:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
14 396 772 MDL
Period of clarifications:
9 Nov 2020, 16:08 - 26 Nov 2020, 12:00
Submission of proposals:
26 Nov 2020, 12:00 - 15 Dec 2020, 12:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Servicii de alimentarea copiilor din cadrul instituțiilor de învățămînt preuniversitar subordonate DETS s.Buiucani pentru perioada 01.01.2021-31.12.2021
Notă: În suma de 14 396 772,00 este inclus TVA
Information about customer
Title
Fiscal code/IDNO
Address
2069, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Ion Creangă 4/2
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
9 Nov 2020, 16:08
Date modified
12 Nov 2020, 14:11
Achizitii.md ID
21030468
MTender ID
CPV
55510000-8 - Servicii de cantină
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The best price-quality ratio
Funding sources
List of lots
Documents of the procurement procedure
servicii alimentare 2021 (3).doc
Documents history
-
servicii alimentare 2021 (3).doc
ID: 49bc5d93-fecf-4955-b3d6-1feebac68339
tenderNotice
-
servicii alimentare 2021 (3).doc
ID: 49bc5d93-fecf-4955-b3d6-1feebac68339
tenderNotice
tenderNotice
10.11.20 14:04
servicii alimentare 2021.doc
Documents history
-
servicii alimentare 2021.doc
ID: d87bced8-b5b3-41a4-bc87-a2ada4211e46
Bidding Documents
-
documentatia_standard_servicii.docx
ID: d87bced8-b5b3-41a4-bc87-a2ada4211e46
Bidding Documents
-
documentatia_standard_servicii.docx
ID: d87bced8-b5b3-41a4-bc87-a2ada4211e46
Bidding Documents
Bidding Documents
12.11.20 14:11
Date:
11 Nov 2020, 16:54
Question's name:
Criteriul de evaluare
Question:
Vă rugăm mult cum va argumentați la pct. 5 din anunțul de participare
”Criteriul de evaluare – maximul k-kal” în Legea 131/15 există așa criteriu?
Answer (12 Nov 2020, 09:52):
CONFORM punct. 17, din anunțul de participarea Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: cel mai bun raport calitate-preț.
Date:
12 Nov 2020, 09:55
Question's name:
.?
Question:
Păi nu ințeleg aveți 2 criterii?
1)cel mai bun raport calitate-preț și Criteriul de evaluare – maximul k-kal”? duceți în erooare Operatorii participanți la procedura
Answer (12 Nov 2020, 14:14):
Criteriul de evaluare – maximul k-kal este pentru meniul propus în corespundere cu recomandările Ordinului Nr. 638 din 12-08-2016, cu privire la implementarea ,,Recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate fizică adecvată în instituţiile de învăţămînt din Republica Moldova.
Prezentarea meniului – model variat care ar conține diverse asortimemte de carne, pește, legume, fructe, pateserii etc. (pulpă de bovină dezosată, refrigerată, piept de pui, fileu de pește de mare congelat, eviscerat etc.) pentru 10/(14 pentru instituțiile de tip internat profil sportiv cămin) zile coordonat cu Centrului de Sănătate Publică Chișinău, cu indicarea valorii energetice a raţiei alimentare și costului per/zi, în corespundere cu recomandările Ordinului Nr. 638 din 12-08-2016, cu privire la implementarea Recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate fizică adecvată în instituţiile de învăţămînt din Republica Moldova.
Meniul și structura nutritivă: Se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate prin Ordinul nr.638 din 12.08.2016, compatibilitatea produselor la formarea meniului. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de protiene, grăsimi, carboxidrați, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid. Raportul dintre proteine, lipide și glucide trebuie să fie de 1:1:4.
Maxim kilocalorii – 25 pct.
Minim kilocalorii – 15 pct.
Operatorii economici la momentul procedurii vor prezenta meniul-model pentru iarnă, ulterior vor prezenta meniurile pentru primăvară, toamnă.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK