1
Enquiry period
with 24.01.2020 15:53
to 12.02.2020 15:00
2
Bidding period
with 12.02.2020 15:00
to 17.02.2020 15:00
3
Auction

4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Bids have been evaluated
Estimated value without VAT 1 134 149,20 MDL
Period of clarifications: 24 Jan 2020, 15:53 - 12 Feb 2020, 15:00
Submission of proposals: 12 Feb 2020, 15:00 - 17 Feb 2020, 15:00
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Criteriul de evaluare - conform criteriului indicat în tabelul din punctul 20.Furnizorul va asigura servicii de alimentare pentru alimentarea copiilor din institutia nominalizata pentru perioada de studii 02.03.2020-24.12.2020
I-IV Dejun: 436 copii x 134 zile x 13,65 lei = 797 487,60 lei.
V-IX Dejun: 56 copii x 134 zile x 13,65 lei = 102 429, 60 lei.
Dejun+prînz: 76 copii x 134 zile x 23,00 lei = 234 232,00 lei.
Total: 568 copii x 134 zile = 1 134 149,20 lei
18. Condiții speciale de care depinde îndeplinirea contractului :
1. Normele financiare pentru alimentația unui elev/zi din instituțiile de învățământ primar și secundar, au fost stabilite în temeiul Legii nr. 10 din 03.02.2009, privind supravegherea de stat a sănătății publice, HG nr. 722 din 18.07.2018 pentru aprobarea Instrucțiunii privind organizarea alimentației copiilor și elevilor în instituțiile de învățământ general, Deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 9/4 din 19.12.2018, ordinul DGETS nr. 947 din 29.08.2019 – după cum urmează: 13,65 lei –dejun cald; 23,00 lei – elevii grupelor cu program prelungit ( dejun + prânz).
2. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angagat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare.
3. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
4. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu ligislația în vigoare.
5. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
6. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar.
7. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătire a produselor alimentare. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
8. Asigurarea condițiilor optime pentru funcționarea cantinelor în conformitate cu cerințele sanitaro-igienice în vigoare, cu păstrarea și explotarea utilajului, mobilierului din cantine, conform prevederilor regulamentare.
9. Transportarea produselor alimentare (bucatelor) se va organiza în modul, care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp -ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic). (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.)
10. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
Asigurarea cu detergenți și dezinfectanți ii revine automat operatorului economic
11. La sfârșitul anului 2020 operatorul economic în baza procesului verbal predă administrației instituției utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru.
- Autoritatea contractantă nu duce responsabilitatea de deteriorarea veselei sau a altor bunuri investite în sistemul alimentar. În caz de insuficiența bunurilor necesare procesului alimentar, operatorul economic asigură suplinirea lor.
La asigurarea cantinei cu veselă/tăcâmuri se va ține cont strict de HG nr. 956 din 23.08.2004.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2069, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Calea Iesilor 21
Web site
---
The contact person
Full name
Mardari Ecaterina
Contact phone
069616090
Purchase data
Date created
24 Jan 2020, 15:44
Date modified
24 Jan 2020, 15:53
Estimated value (without VAT)
1 134 149,20 MDL
Achizitii.md ID
21018515
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The best price-quality ratio
Delivery address
MD-2069, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Calea Iesilor 21
Contract period
2 Mar 2020 15:51 - 31 Dec 2020 15:51
List of positions
1)
Title
Servicii de alimentație a elevilor IP LT ”Principesa Natalia Dadiani” pentru anul 2020 CPV: 55500000-5 - Canteen and catering services
Quantity: 1.0
Unit of measurement: Bucata
Documents of the procurement procedure
rechizite bancare.docx
Bidding Documents
rechizite bancare
24.01.20 15:53
duae.docx
Bidding Documents
DUAE
24.01.20 15:53
doc stan.docx
Bidding Documents
Documentatia Standard
24.01.20 15:53
anunț.docx
Bidding Documents
Anunt de participare
24.01.20 15:53

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

ISAP cantina Liceist

Normalized price: 1 134 149,20 MDL
Status: Winner
Reason: A depus oferta in conformitate cu documentatia de atribuire, acumulând 59 de puncte din 60 puncte.
Qualification documents
Documents provided with the proposal
2
Participant(s) name(s):

Societatea privata pe actiuni PONTEM

Normalized price: 1 134 149,20 MDL
Status: Awaiting

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications