1
Enquiry period
with 01.10.2019 16:32
to 17.10.2019 10:00
2
Bidding period
with 17.10.2019 10:00
to 06.11.2019 09:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 6 521 956 MDL
Period of clarifications: 1 Oct 2019, 16:32 - 17 Oct 2019, 10:00
Submission of proposals: 17 Oct 2019, 10:00 - 6 Nov 2019, 9:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Produse alimentare (blocul alimentar)–pentru anul de activitate 2020

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD 2004, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Toma Ciorba nr.1
Web site
---
The contact person
Full name
Serviciul achizitii publice
Contact phone
022250809, 022250707
Purchase data
Date created
1 Oct 2019, 16:32
Date modified
4 Oct 2019, 11:52
Achizitii.md ID
21012740
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
49.Piept de gaină
Budget: 126500.0 MDL
Active
5.Brînză de vaci 9 %
Budget: 266000.0 MDL
Active
20.Crupe de griş
Budget: 9800.0 MDL
Active
13.Chefir 2,5%
Budget: 42000.0 MDL
Active
14.Chifle
Budget: 55000.0 MDL
Active
15.Covrigei
Budget: 19200.0 MDL
Active
66.Ulei de floarea soarelui
Budget: 48000.0 MDL
Active
62.Sodă alimentară
Budget: 2480.0 MDL
Active
59.Sfeclă roşie
Budget: 8500.0 MDL
Active
26.Drojdie presate
Budget: 2000.0 MDL
Active
63.Suc de tomate
Budget: 23864.0 MDL
Active
68.Usturoi uscat
Budget: 10000.0 MDL
Active
69.Varză albă (proaspătă)
Budget: 37000.0 MDL
Active
21.Crupe de grîu
Budget: 15000.0 MDL
Active
54.Portocale
Budget: 48000.0 MDL
Active
53.Piper negru (praf)
Budget: 2000.0 MDL
Active
52.Piper negru (boabe)
Budget: 900.0 MDL
Active
17.Covrigi cu susan/mac
Budget: 72000.0 MDL
Active
33.Lapte 2,5% (pachet 1 lit)
Budget: 277200.0 MDL
Active
18.Cozonac
Budget: 18500.0 MDL
Active
25.Dovlecei
Budget: 22500.0 MDL
Active
22.Crupe de mei
Budget: 18000.0 MDL
Active
58.Sare iodată
Budget: 4300.0 MDL
Active
35.Mandarine
Budget: 50000.0 MDL
Active
70. Iaurt clasic 1.5%
Budget: 43000.0 MDL
Active
9.Cartof
Budget: 55000.0 MDL
Active
57.Sare geamă
Budget: 1000.0 MDL
Active
51.Pîine de secară
Budget: 102000.0 MDL
Active
23.Crupe de orz
Budget: 16000.0 MDL
Active
38.Mere
Budget: 15000.0 MDL
Active
12.Ceapă uscată
Budget: 17800.0 MDL
Active
42.Oţet 9%
Budget: 5320.0 MDL
Active
60.Smîntînă 10%
Budget: 76000.0 MDL
Active
61.Smîntînă 10% (pahar)
Budget: 211000.0 MDL
Active
37.Mazăre verde
Budget: 152308.0 MDL
Active
1.Arnaut
Budget: 22000.0 MDL
Active
4. Biscuiți p/u diabet
Budget: 4875.0 MDL
Active
32.Lapte 2,5% (sticlă 0,5lit)
Budget: 516600.0 MDL
Active
56.Sare de lămîe
Budget: 3500.0 MDL
Active
39.Morcov
Budget: 16500.0 MDL
Active
29.Frunză de dafin
Budget: 1900.0 MDL
Active
50.Pîine albă
Budget: 280000.0 MDL
Active
11.Ceai negru (ambalat)
Budget: 25000.0 MDL
Active
34.Magiun (pasterizat)
Budget: 14700.0 MDL
Active
19.Crevuști din carne de vită
Budget: 181000.0 MDL
Active
30. Fulgi de ovăs
Budget: 34000.0 MDL
Active
24.Crupe de porumb
Budget: 15000.0 MDL
Active
31. Hrişcă (întreagă)
Budget: 39000.0 MDL
Active
10.Caşcaval 45%
Budget: 735000.0 MDL
Active
6.Pudră de Cacao (neagră)
Budget: 65000.0 MDL
Active
3.Biscuiţi de ovăs
Budget: 21125.0 MDL
Active
8.Carne de vită calitatea I
Budget: 521000.0 MDL
Active
28.Fructe uscate în asortiment
Budget: 44000.0 MDL
Active
40.Muștar-praf
Budget: 4760.0 MDL
Active
10.Caşcaval 45%
Date:
4 Oct 2019, 10:34
Question's name:
întrebare
Question:
de ce anume parafiona? Acest procedeu de ambalare se facea pe vremuri. Acum tegnologia ambalarii permite ca cascavalul sa nu piarda din proprietati daca este ambalat in polietilena. Va rog sa modificati sau sa adaugati si unalt tip de ambalare ca sa poata participa mai multi operatori economici. Va multumesc pentru intelegere
Answer (4 Oct 2019, 11:24):
Bună ziua, am examinat solicitarea Dvs și vă comunicăm că ambalajul de parafină asigură o calitate înaltă a produsului. Permite maturarea cașcavalului în condiții mai bune, astfel cașcavalul respiră și nu își perde din calitățile organoleptice.
67.Unt de vacă 72,5% (grăsimi animale)
Date:
4 Oct 2019, 10:38
Question's name:
intrebare
Question:
Buna ziua! Se poate de indicat ca la pozitia unt sa fie scris (unt de vaca minim 72,5%), deoarece exista si al procent de grasime. Multumesc
Answer (4 Oct 2019, 11:41):
Bună ziua! Specificația tehnică la poziția Unt de vacă 72.5% este conform HG. Nr. 158 din 07.03.2019 pct.72.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.