1
Enquiry period
with 01.10.2019 16:32
to 17.10.2019 10:00
2
Bidding period
with 17.10.2019 10:00
to 06.11.2019 09:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 6 521 956 MDL
Period of clarifications: 1 Oct 2019, 16:32 - 17 Oct 2019, 10:00
Submission of proposals: 17 Oct 2019, 10:00 - 6 Nov 2019, 9:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Produse alimentare (blocul alimentar)–pentru anul de activitate 2020

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD 2004, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Toma Ciorba nr.1
Web site
---
The contact person
Full name
Serviciul achizitii publice
Contact phone
022250809, 022250707
Purchase data
Date created
1 Oct 2019, 16:32
Date modified
4 Oct 2019, 11:52
Achizitii.md ID
21012740
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Lot nr. 2 - 49.Piept de gaină
Budget: 126500.0 MDL
Active
Lot nr. 8 - 13.Chefir 2,5%
Budget: 42000.0 MDL
Active
Lot nr. 9 - 14.Chifle
Budget: 55000.0 MDL
Active
Lot nr. 10 - 15.Covrigei
Budget: 19200.0 MDL
Active
Lot nr. 15 - 63.Suc de tomate
Budget: 23864.0 MDL
Active
Lot nr. 17 - 68.Usturoi uscat
Budget: 10000.0 MDL
Active
Lot nr. 21 - 54.Portocale
Budget: 48000.0 MDL
Active
Lot nr. 26 - 18.Cozonac
Budget: 18500.0 MDL
Active
Lot nr. 27 - 25.Dovlecei
Budget: 22500.0 MDL
Active
Lot nr. 28 - 22.Crupe de mei
Budget: 18000.0 MDL
Active
Lot nr. 31 - 35.Mandarine
Budget: 50000.0 MDL
Active
Lot nr. 33 - 9.Cartof
Budget: 55000.0 MDL
Active
Lot nr. 34 - 57.Sare geamă
Budget: 1000.0 MDL
Active
Lot nr. 36 - 23.Crupe de orz
Budget: 16000.0 MDL
Active
Lot nr. 38 - 38.Mere
Budget: 15000.0 MDL
Active
Lot nr. 40 - 12.Ceapă uscată
Budget: 17800.0 MDL
Active
Lot nr. 41 - 42.Oţet 9%
Budget: 5320.0 MDL
Active
Lot nr. 45 - 37.Mazăre verde
Budget: 152308.0 MDL
Active
Lot nr. 46 - 1.Arnaut
Budget: 22000.0 MDL
Active
Lot nr. 51 - 39.Morcov
Budget: 16500.0 MDL
Active
Lot nr. 54 - 50.Pîine albă
Budget: 280000.0 MDL
Active
Lot nr. 59 - 24.Crupe de porumb
Budget: 15000.0 MDL
Active
Lot nr. 61 - 10.Caşcaval 45%
Budget: 735000.0 MDL
Active
Lot nr. 71 - 40.Muștar-praf
Budget: 4760.0 MDL
Active
10.Caşcaval 45%
Date:
4 Oct 2019, 10:34
Question's name:
întrebare
Question:
de ce anume parafiona? Acest procedeu de ambalare se facea pe vremuri. Acum tegnologia ambalarii permite ca cascavalul sa nu piarda din proprietati daca este ambalat in polietilena. Va rog sa modificati sau sa adaugati si unalt tip de ambalare ca sa poata participa mai multi operatori economici. Va multumesc pentru intelegere
Answer (4 Oct 2019, 11:24):
Bună ziua, am examinat solicitarea Dvs și vă comunicăm că ambalajul de parafină asigură o calitate înaltă a produsului. Permite maturarea cașcavalului în condiții mai bune, astfel cașcavalul respiră și nu își perde din calitățile organoleptice.
67.Unt de vacă 72,5% (grăsimi animale)
Date:
4 Oct 2019, 10:38
Question's name:
intrebare
Question:
Buna ziua! Se poate de indicat ca la pozitia unt sa fie scris (unt de vaca minim 72,5%), deoarece exista si al procent de grasime. Multumesc
Answer (4 Oct 2019, 11:41):
Bună ziua! Specificația tehnică la poziția Unt de vacă 72.5% este conform HG. Nr. 158 din 07.03.2019 pct.72.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.