Public procurement
21008090
Lotul 2 - Fructe, legume
1
Enquiry period
with 17.05.2019 14:08
to 26.05.2019 17:00
to 26.05.2019 17:00
2
Bidding period
with 26.05.2019 17:00
to 31.05.2019 14:05
to 31.05.2019 14:05
3
Auction
with 03.06.2019 14:00
to 03.06.2019 15:32
to 03.06.2019 15:32
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status
Bids have been evaluated
Estimated value without VAT
59 000 MDL
Period of clarifications:
17 May 2019, 14:08 - 26 May 2019, 17:00
Submission of proposals:
26 May 2019, 17:00 - 31 May 2019, 14:05
Auction start date:
will not be used
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Lotul 2 - Fructe, legume
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
Date modified
23 May 2019, 11:06
Estimated value (without VAT)
59 000 MDL
The minimum downward of the price
Achizitii.md ID
21008090
MTender ID
Type of procedure
Procedură de valoare mică (goods)
Award criteria
The lowest price
Delivery address
4901, MOLDOVA, Glodeni, or.Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova 29, IMSP Spitalul Raional Glodeni, Blocul alimentar
Contract period
1 Jul 2019 03:00 - 31 Dec 2019 02:00
List of positions
1)
Title
Sfeclă roşie proaspătă, în saci, GOST 1722-85Aspectul exterior - Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică. Miros şi gust - Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Structura internă - Miezul este suculent de culoare roşu închis, în diferite nuanţe, în funcţie de caracteristicile sortului. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm - 5,0 - 14,0. Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 1 cm, cu leziuni mecanice la o adîncime de 0,3 cm, cu crăpături vindecate, cu tăieturi la capete, cu decolorare la lumină, în total % în greutate, nu mai mult de - 5,0. Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare. Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de - 1,0. *Notă: Umeditatea externă excesivă - cantitatea de umeditate de la ploaie sau irigare. Condensaţia de pe rădăcini cauzată de diferenţa de temperatură nu este considerată umeditate externă excesivă. Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 600.0
Unit of measurement: Kilogram
2)
Title
Cartofi, GOST 7176-85 din sorturi tîrzii cu valoare nutritivă ridicată Aspect Tuberculi întregi, uscaţi, necontaminaţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Omogene în formă şi culoare. Tipice soiurilor botanice după culoare şi formă. Mature, cu o coajă densă Miros şi gust Specific pentru soiurile de cartofi , fără miros şi gust străin Mărimea de tuberculi la cel mai mare diametru transversal, mm nu mai puţin de30 Nu se admit tuberculi de cartofi uscaţi cu semne de putrezire, degeraţi sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Se permit tuberculi cu noduli, iar suprafaţa verde să nu depăşească 1/4 din suprafaţa tuberculului,% nu mai mult de -2,0. Tuberculi cu adîncime deteriorată mecanic a mai mult de 5 mm şi o lungime mai mult de-10 mm (tăieturi, rupturi,crăpături, adîncituri), % nu mai mult de-5,0 Tuberculi zdrobiţi, jumătăţi de tuberculi sau bucăţi - Nu se permit. Tuberculi atacaţi de dăunători - Nu se permit. Rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare - Nu se admit. Cantitatea pămîntului alipit la tuberculi, % din greutate, nu mai mult de 1,0
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 4500.0
Unit of measurement: Kilogram
3)
Title
Ceapă proaspătă calitatea întîi, SM 243: 2004 bulbii de ceapă trebuie să fie: intacţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, curaţi, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig, suficient de uscaţi în stadiul de utilizare prevăzut (cel puţin primele straturi exterioare ale învelişului şi tulpinile trebuie să fie complet uscate), fără tulpini false sau tari, fără insecte dăunătoare, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără miros şi gust străin. Tulpinile trebuie să fie sucite sau tăiate de maximum 6 cm lungime. Condiţiile specifice de calitate pentru ceapa de calitatea întîi: bulbii trebuie să fie tari şi denşi, fără semne de încolţire, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, practic fără fascicole de rădăcini.
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 500.0
Unit of measurement: Kilogram
4)
Title
Varză albă proaspătă, În saci, GOST 1724-85Cerinţe minime de calitate - Cu coacerea mediu, mediu tîrziu şi tîrziu. Aspectul exterior - Căpăţini proaspete, întregi, sănătoase, curate, pe deplin formate, tipice soiurilor botanice după culoare şi formă, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, , fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Miros şi gust - Specific pentru soiurile de varză, fără miros şi gust străin. Densitatea căpăţinii de varză - Dens sau mai puţin dens, dar nu seci. Curăţirea căpăţinii de varză - Varza trebuie să fie curăţită de frunze pînă la frunzele de culoare verde sau albe bine strînse ce formează căpăţina. Se permite căpăţina de varză cu 2-4 frunze verzi libere prin prejur. Lungimea ciocanului de la căpăţină, cm nu mai mult de - 3 cm. Greutatea căpăţinii de varză depinde de soiuri şi perioada de coacere din mai pîna la 1 august – 0,6 kg de la 1 septembrie – min. 0,8kg -1,2kg Nu se admit căpăţini cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare . Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 1000.0
Unit of measurement: Kilogram
5)
Title
Morcov proaspăt, GOST 1721-85Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de morcov de masă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini.Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte.Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică.Se permit rădăcini vindecate cu fisuri naturale cu adîncimea nu mai mare de 2-3 mm în partea corticală, formate în timpul formării rădăcinii, rădăcini cu noduli minori, formate ca urmare a dezvoltării rădăcinilor laterale ce nu afectează în mod semnificativ aspectul rădăcinii. Culoarea Portocalie, uniformă, corespunzător speciei şi gradului de maturitate al legumei Consistenţa Consistenţa tare, crocantă la exterior şi suculentă la interior, fără urme de putrezire Miros şi gust Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm3,0 - 8,0 Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 0,5 cm, în total % în greutate, nu mai mult de10,0 Cuprinsul rădăcinei crăpate, rupte de nu mai puţin de 7,0 cm cu forma urîtă dar nu ramificat, trunchiate incorect (capete, bucăţi), în total % în greutate, nu mai mult de5,0 Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de-1,0
CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 500.0
Unit of measurement: Kilogram
Subscription settings saved.
Remember, you can always go back to the Subscriptions section and make changes to the frequency of receiving letters, delete or add categories and customers.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documents of the procurement procedure
The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.
Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:
1) Choose winner by clicking the button "Winner.”
2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.
4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..
Qualification
№
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):
SRL ALIM TOTAL
Normalized price:
39 615,74 MDL
Status:
Cancelled
A fost reziliat contractul de achizitii
16.09.19 10:06
Reason: A fost reziliat contractul de achizitii
Qualification documents
Documents provided with the proposal
oferta imsp glodeni 3105.semnat.pdf
oferta imsp glodeni 3105.semnat.pdf
ID: 0e2c097e-aceb-4274-b1e8-442615c557bf
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:09
Opening date:
3.06.19 15:33
autorizatii alim total.semnat.pdf
autorizatii alim total.semnat.pdf
ID: 50a6aae3-29b9-4db4-9ff7-de6a437a65bb
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
certificat a calitatii cerealelor.semnat.pdf
certificat a calitatii cerealelor.semnat.pdf
ID: 5b5664c5-cb1b-4fa1-be75-3281480e6e9a
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
autorizatia omm882 040220.semnat.pdf
autorizatia omm882 040220.semnat.pdf
ID: 6fb5d067-3d90-40de-93bb-baf730c070e9
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
14.certificat la personal specializat.semnat.pdf
14.certificat la personal specializat.semnat.pdf
ID: a3166d77-f354-46df-83b5-3ad6871aab3d
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
duae imsp glodeni 3105.semnat.pdf
duae imsp glodeni 3105.semnat.pdf
ID: a4726229-1563-47e8-96f7-498e2046bce7
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:09
Opening date:
3.06.19 15:33
garantia imsp glodeni 3105.semnat.pdf
garantia imsp glodeni 3105.semnat.pdf
ID: b261b6ef-9005-40c4-bfe1-1a8396f0f867
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:09
Opening date:
3.06.19 15:33
15.certificat cont bancar.semnat.pdf
15.certificat cont bancar.semnat.pdf
ID: bbac7073-67f0-4efa-b3dc-408b4a2b02fd
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
legume ceapa mor sfec cartofi.semnat.pdf
legume ceapa mor sfec cartofi.semnat.pdf
ID: c4a5d872-7f25-40f1-8c12-fc229a275933
Qualification documents
Date of download:
30.05.19 23:11
Opening date:
3.06.19 15:33
fisa medicala sofer v.semnat.pdf
fisa medicala sofer v.semnat.pdf
ID: cd53f80b-0d40-418f-84ae-2fd7c0a2b614
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
varza bodeanu 2019 certiff.semnat.pdf
varza bodeanu 2019 certiff.semnat.pdf
ID: cff4bf90-3fb6-48e5-be58-bfaa7b5e2e3a
Qualification documents
Date of download:
30.05.19 23:11
Opening date:
3.06.19 15:33
Financial proposal
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
certificat cont comert.semnat.pdf
certificat cont comert.semnat.pdf
ID: f3aee1e8-1fa0-4408-8a16-deced11d4632
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
Documents of submission
Date of download:
30.05.19 23:10
Opening date:
3.06.19 15:33
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications
Document successfully signed
OK