Gem de caise
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Condiţii tehnice de calitate:
Conform reglementării tehnice din HG nr. 216 din 27.02.2008.
Reguli pentru verificarea calităţii:
La fiecare lot se verifică: ambalarea, marcarea, proprietăţile organoleptice, starea termică, proprietăţi fizico-chimice, proprietăţi microbiologice.
Partea contractată este responsabilă de calitatea mărfii livrate pe întreaga perioadă de valabilitate a produsului.
Condiţii de livrare:
- gemul să fie transportat şi livrat la Secţia alimentară (p.d.p. Chişinău), pe parcursul trimestrului II, a anului 2019, în zilele de marţi, miercuri sau joi, de la ora 09:00 până la ora 16:00, la data şi în cantităţi conform cererii remise telefonic sau prin poşta electronică de către şeful Secţiei alimentare.
La livrare se va prezinta, pentru fiecare partidă, copia certificatului de inofensivitate confirmată prin
ştampila umedă a solicitantului
certificatului şi a Ofertantului. Ofertanţii pentru prezenta poziţie vor prezenta mostrele în decurs de 3 zile de la termenul limită de deschidere a ofertelor
The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.
Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:
1) Choose winner by clicking the button "Winner.”
2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.
4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..
MELTANSRL
Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.
Casa de Comerț Vita
Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.
SRL "Lovis Angro"
Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.