Status Purchase has not taken place
Estimated value without VAT 6 934 MDL
Period of clarifications: 2 Jan 2019, 16:42 - 7 Jan 2019, 9:00
Submission of proposals: 7 Jan 2019, 9:00 - 10 Jan 2019, 9:00
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Trebuie să corespundă reglementărilor tehnice stabilite în H.G. nr.775 din 03.07.07. Livrarea se va efectua cu transportul Vînzătorului la comanda cumpărătorului la depozitul alimentar al unităţii militare din s. Negreşti, r-n.Străşeni. Termen de livrare, trimestrele I-III, ale anului 2019.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
The contact person
Full name
Conovalova Olga
Contact phone
022-25-21-49
Purchase data
Date created
2 Jan 2019, 16:19
Date modified
31 Jan 2019, 15:28
Estimated value (without VAT)
6 934 MDL
The minimum downward of the price
Achizitii.md ID
21004050
Type of procedure
Procedură de valoare mică (goods)
Award criteria
The lowest price
Delivery address
MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, unitatea militară din s. Negreşti, r-n.Străşeni.
Contract period
14 Jan 2019 16:26 - 30 Dec 2019 16:41
List of positions
1)
Title
Pîine din făină de grîu de cal.I (pentru U.M. din Negreşti, or.Străşeni) CPV: 15811100-7 - Bread
Quantity: 1000.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
Specificaţii tehnice Specificaţii tehnice
Technical Specifications
Specificaţii tehnice
2.01.19 16:42
Anunţ de participare Anunţ de participare
tenderNotice
Anunţ de participare
2.01.19 16:42
FDA FDA
Eligibility Criteria
Fişa de date a achiziţiei
2.01.19 16:42
Documentatia standard Documentatia standard
Draft contract - special conditions
Modele de documente
2.01.19 16:42
Specificaţii de preţ Specificaţii de preţ
Technical Specifications
Specificaţii de preţ
2.01.19 16:42
DUAE DUAE
Evaluation Criteria
Documentul Unic de Achiziţii European
2.01.19 16:42
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications