Status complete
Estimated value without VAT 87 000 MDL
Period of clarifications: 22 Nov 2018, 12:47 - 30 Nov 2018, 17:00
Submission of proposals: 30 Nov 2018, 17:00 - 10 Dec 2018, 14:30
Auction start date: 11 Dec 2018, 13:40

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Pui, congelare uscata. Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 1,5 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
The contact person
Full name
Paiu Octavian
Contact phone
+37367657279
Purchase data
Date created
Date modified
28 Mar 2019, 12:29
Estimated value (without VAT)
87 000 MDL
The minimum downward of the price
870 MDL
Achizitii.md ID
21001728
Type of procedure
Licitație deschisă
Award criteria
The lowest price
Delivery address
4901, MOLDOVA, Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova, 29 IMSP SR Glodeni, Blocul alimentar, or. Glodeni, str. Moldova, 29 IMSP SR Glodeni, Blocul alimentar
Contract period
1 Jan 2019 00:00 - 30 Jun 2019 01:00
List of positions
1)
Title
Pui, congelare uscata. Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 1,5 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot. CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 1800.0
Unit of measurement: Kilogram
2)
Title
Fileul carcasei de pasăre refrigerat. În ambalaj, ladă pînă la 5 kg. Refrigerat la maximum + 4▫C, temperatura determinata in profunzime:”Regiunea carcasei de pasăre eviscerată, ce constă din muşchii sternului scoşi de pe os. Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot” CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 450.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
Specificații de preț
Bidding Documents
F 4.2
22.11.18 12:47
Specificaţii tehnice
Technical Specifications
F 4.1
22.11.18 12:47
duae
Bidding Documents
DUAE
22.11.18 12:47
Anunt
tenderNotice
Anunț
22.11.18 12:47
documentatia_standard_bunuri
Bidding Documents
documentatie
22.11.18 12:47
Contract model
Draft contract - special conditions
F 5.1
22.11.18 12:47

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button "Winner.”

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

Slavena Lux

Tender completed
Normalized price: 80 865 MDL
Status: Winner

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: corespunde cerintelor inaintate de autoritatea contractanta
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications