Status complete
Estimated value without VAT 140 000 MDL
Period of clarifications: 22 Nov 2018, 12:47 - 30 Nov 2018, 17:00
Submission of proposals: 30 Nov 2018, 17:00 - 10 Dec 2018, 14:30
Auction start date: 11 Dec 2018, 9:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Lapte pasteurizat 2,5%. lapte de consum – lapte normalizat, supus unui tratament termic corespunzător, ambalat în recipiente de desfacere şi destinat comercializării. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichid netransparent, omogen fără sediment, nefilant. Gust şi miros - Pur, fără miros şi gust străin, necaracteristic laptelui proaspăt. Pentru laptele înăbuşit – gust bine pronunţat de pasteurizare, pentru laptele fabricat cu adaos de produse lactate praf sau concentrate – gust dulcişor. Culoare - Albă, cu o nuanţă puţin gălbuie, pentru laptele înăbuşit – cu nuanţă cremă, pentru laptele degresat – cu o nuanţă albăstruie, pentru laptele cu ingrediente – cu nuanţă caracteristică pentru ingredient.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
The contact person
Full name
Paiu Octavian
Contact phone
+37367657279
Purchase data
Date created
Date modified
28 Mar 2019, 12:29
Estimated value (without VAT)
140 000 MDL
The minimum downward of the price
1 400 MDL
Achizitii.md ID
21001728
Type of procedure
Licitație deschisă
Award criteria
The lowest price
Delivery address
4901, MOLDOVA, Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova, 29 IMSP SR Glodeni, Blocul alimentar, or. Glodeni, str. Moldova, 29 IMSP SR Glodeni, Blocul alimentar
Contract period
1 Jan 2019 00:00 - 30 Jun 2019 01:00
List of positions
1)
Title
Lapte pasteurizat 2,5%. lapte de consum – lapte normalizat, supus unui tratament termic corespunzător, ambalat în recipiente de desfacere şi destinat comercializării. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichid netransparent, omogen fără sediment, nefilant. Gust şi miros - Pur, fără miros şi gust străin, necaracteristic laptelui proaspăt. Pentru laptele înăbuşit – gust bine pronunţat de pasteurizare, pentru laptele fabricat cu adaos de produse lactate praf sau concentrate – gust dulcişor. Culoare - Albă, cu o nuanţă puţin gălbuie, pentru laptele înăbuşit – cu nuanţă cremă, pentru laptele degresat – cu o nuanţă albăstruie, pentru laptele cu ingrediente – cu nuanţă caracteristică pentru ingredient. CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 5000.0
Unit of measurement: Litru; decimetru cub
2)
Title
Brînză cu chiag tare 45-50%. brânzeturi tari şi semitari – brânzeturi ce se caracterizează printr-o formă bine determinată corespunzătoare fiecărui sortiment, cu pasta omogenă şi elastică, cu ochiuri de fermentare de diferite dimensiuni şi repartizate în funcţie de sortiment, coajă tare şi elastică, acoperită cu un strat subţire de parafină; Aspect exterior - Coaja curată, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziţie de parafină, polimerică sau mixtă (polimerică cu parafină) sau acoperită cu folie din material polimeric Consistenţa - Plastică, omogenă în toată masa. Se admite pastă densă, puţin fărîmiciosă la îndoire. Aspect în secţiune - Desen ce constă din ochiuri de fermentare cu formă rotundă, ovală sau neregulată. La unele sortimente se admite lipsa desenului. Gust şi miros - Caracteristic brânzeturilor, slab acidulat, fără gust şi miros străin. Se admite gust puţin amărui. Culoarea pastei - De la albă pînă la galben deschis, uniformă în toată masa CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 320.0
Unit of measurement: Kilogram
3)
Title
Smântână 15%. smîntînă dulce – produs obţinut din lapte sub forma unei emulsii de tip grăsime în apă, cu un conţinut minim de grăsime lactată de 10 %. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichidă netransparentă, omogenă, potrivit de densă. Gust şi miros - Caracteristice pentru smîntîna dulce, cu gust uşor de pasteurizare. Se admite gust dulciu sau puţin sărat. Culoarea - Albă cu nuanţă cremă, uniformă în toată masa. CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 280.0
Unit of measurement: Kilogram
4)
Title
unt de vacă. în ambalaj de 200 gr, cu grăsimea de 72,5 % conform GOST 37-91 unt – unt fabricat din smîntînă dulce sau fermentată obţinută din lapte de vacă; Gust şi miros - De smîntînă dulce cu sau fără gust de pasteurizare; fără gust şi miros străin. Consistenţa şi aspectul exterior - Compactă, plastică, omogenă, suprafaţa în secţiune lucioasă sau slab lucioasă. Se admite: pentru untul din smîntînă dulce – insuficient compactă şi plastică; puţin fragilă şi/sau sfărîmicioasă; suprafaţa cu prezenţa picăturilor foarte mici unitare de umiditate; Culoare - De la albă pînă la galbenă, omogenă în toată masa. CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 700.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
Specificații de preț
Bidding Documents
F 4.2
22.11.18 12:47
Specificaţii tehnice
Technical Specifications
F 4.1
22.11.18 12:47
duae
Bidding Documents
DUAE
22.11.18 12:47
Anunt
tenderNotice
Anunț
22.11.18 12:47
documentatia_standard_bunuri
Bidding Documents
documentatie
22.11.18 12:47
Contract model
Draft contract - special conditions
F 5.1
22.11.18 12:47

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button "Winner.”

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

LACTIS

Tender completed
Normalized price: 140 004,60 MDL
Status: Winner

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: corespunde cerintelor inaintate de autoritatea contractanta
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications