1
Enquiry period
with
05.10.2018 14:03
to 19.10.2018 13:59
to 19.10.2018 13:59
2
Bidding period
with
19.10.2018 13:59
to 22.11.2018 14:00
to 22.11.2018 14:00
3
Auction
with
23.11.2018 11:22
to 23.11.2018 11:49
to 23.11.2018 11:49
4
Qualification
5
Bids have been evaluated
Status Qualification
Estimated value without VAT
2 400 000 MDL
Period of clarifications:
5.10.18 14:03 - 19.10.18 13:59
Submission of proposals:
19.10.18 13:59 - 22.11.18 14:00
Auction start date:
23 Nov 2018 11:22
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Subscribe impossible
during the period Qualification
-Asigurarea preparării hranei în asortiment şi deservirea lucrătorilor întreprinderii în cadrul proprietăţii arendate de Prestator (cantina, bucătăria, încăperi adiacente, depozit), timp de 3 schimburi, inclusiv sîmbătă şi duminică):
• Felul I- minim 2 tipuri+dietă
• Felul II- minim 3 tipuri+dietă
• Salate 3-4 tipuri
• Băuturi- compot, ceai, chefir, suc, chiseli
- Conform comenzilor în forma scrisă de a aproviziona cu hrana manifestaţiile, ce se organizează în întreprindere
-Pentru prepararea hranei de a folosi propria materie primă. Este interzis folosirea semifabricatelor, potenţiatori de aromă, concentraţi artificiali, produse omogenizate
-Pentru toate produsele şi serviciile acordate Beneficiarului este necesar de a avea certificate de calitate, conformitate, igienă şi autorizaţii în domeniu.
-Organizarea recepţionării, depozitării şi aprovizionării angajaţilor cu alimentaţie specială (lapte) pentru angajaţii companiei în schimburile 1, 2, 3.
-Organizarea prînzurilor reduse pentru angajaţii ce au un grafic cu mai multe ore de lucru (pînă la 30 persoane per zi). Preţul prînzului redus constituie 50% din preţul prînzului
-Pentru deservirirea angajaţilor, de a organiza minim 55 locuri în cantină
-Pentru alimentaţie, vesela trebuie să fie executată din porţelan (de culoare albă), şi să nu conţină coloranţi, tacâmurile confecţionate din oțel inoxidabil, şi pe fiecare masă din sala de cantină să fie plasate suporturi pentru condiment şi şerveţele.
-De a amenaja și de a întreține loc special pentru depozitarea materiei prime, a alimentaţiei speciale (lapte), şi a altor produse alimentare.
-Personalul ce deserveşte trebuie să corespundă tuturor standardelor ce sunt preconizate pentru specificul serviciilor în domeniu.
-De a organiza din propriile mijloace reparaţiile inventarului din cantină, ce a fost dat în expluatare de Angajator.
-Din propriile mijloace, Prestatorul trebuie să efectueze reparaţiile neceasre în încăperile ce au fost luate în arendă, conform contractului pe arenda încăperii.
-Din propriile mijloace să efectueze evacuarea deşeurilor cauzate în urma preparării alimentaţiei, din cadrul întreprinderii.
-Prestatorul trebuie să deţină toate licenţile, drepturile şi autorizaţiile necesare pentru specificul dat de servicii.
-Cheltuielile pentru energie electrică, termică şi apă se determină conform datelor de contor, şi se achită de către Prestator prin facturi aparte.
• Felul I- minim 2 tipuri+dietă
• Felul II- minim 3 tipuri+dietă
• Salate 3-4 tipuri
• Băuturi- compot, ceai, chefir, suc, chiseli
- Conform comenzilor în forma scrisă de a aproviziona cu hrana manifestaţiile, ce se organizează în întreprindere
-Pentru prepararea hranei de a folosi propria materie primă. Este interzis folosirea semifabricatelor, potenţiatori de aromă, concentraţi artificiali, produse omogenizate
-Pentru toate produsele şi serviciile acordate Beneficiarului este necesar de a avea certificate de calitate, conformitate, igienă şi autorizaţii în domeniu.
-Organizarea recepţionării, depozitării şi aprovizionării angajaţilor cu alimentaţie specială (lapte) pentru angajaţii companiei în schimburile 1, 2, 3.
-Organizarea prînzurilor reduse pentru angajaţii ce au un grafic cu mai multe ore de lucru (pînă la 30 persoane per zi). Preţul prînzului redus constituie 50% din preţul prînzului
-Pentru deservirirea angajaţilor, de a organiza minim 55 locuri în cantină
-Pentru alimentaţie, vesela trebuie să fie executată din porţelan (de culoare albă), şi să nu conţină coloranţi, tacâmurile confecţionate din oțel inoxidabil, şi pe fiecare masă din sala de cantină să fie plasate suporturi pentru condiment şi şerveţele.
-De a amenaja și de a întreține loc special pentru depozitarea materiei prime, a alimentaţiei speciale (lapte), şi a altor produse alimentare.
-Personalul ce deserveşte trebuie să corespundă tuturor standardelor ce sunt preconizate pentru specificul serviciilor în domeniu.
-De a organiza din propriile mijloace reparaţiile inventarului din cantină, ce a fost dat în expluatare de Angajator.
-Din propriile mijloace, Prestatorul trebuie să efectueze reparaţiile neceasre în încăperile ce au fost luate în arendă, conform contractului pe arenda încăperii.
-Din propriile mijloace să efectueze evacuarea deşeurilor cauzate în urma preparării alimentaţiei, din cadrul întreprinderii.
-Prestatorul trebuie să deţină toate licenţile, drepturile şi autorizaţiile necesare pentru specificul dat de servicii.
-Cheltuielile pentru energie electrică, termică şi apă se determină conform datelor de contor, şi se achită de către Prestator prin facturi aparte.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2023, Moldova, Chisinau, Chisinau, Uzinelor 167
Web site
The contact person
Purchase data
Type of procedure
Low value procedure
Estimated value (without VAT)
2 400 000 MDL
The minimum downward of the price
15 000 MDL
Date of last modifications
23 Nov 2018 11:49
ID
90bdc5b143ba4d3e8bcee12bb9c86ec1
Identifier
List of positions
1)
Title
Servicii Catering
CPV: 55500000-5 - Canteen and catering services
Delivery address: MD-2023, MD, Chisinau, Chișinău, Uzinelor 167
Delivery period: 1 Jan 2019 14:01 - 31 Dec 2019 14:01
Delivery address: MD-2023, MD, Chisinau, Chișinău, Uzinelor 167
Delivery period: 1 Jan 2019 14:01 - 31 Dec 2019 14:01
Quantity: 1
Unit of measurement: piece
Subscription settings saved.
Remember, you can always go back to the Subscriptions section and make changes to the frequency of receiving letters, delete or add categories and customers.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Participants list
Qualification
1
Participant(s) name(s):
Daramax-Com
Normalized price: 2 299 999 MDL
Status:
Pending
Auction
1
Participant(s) name(s): Daramax-Com
Normalized price: 2 299 999 MDL
2
Participant(s) name(s): "OZAF GRUP"
Normalized price: 2 300 000 MDL
3
Participant(s) name(s): Sbora Service
Normalized price: 2 400 000 MDL
The history of the auction
View auction
Date:
12 Oct 2018, 15:24
Question's name:
numarul total de portii
Question:
pentru a face estimari avem nevoie numarul total de portii simple si si portii cu prinz redus.
Va multumim
Answer (15 Oct 2018, 11:39):
numar total de prinzuri/zi - 270 dintre care 25 beneficiaza si de prinz redus.
Date:
15 Oct 2018, 12:10
Question's name:
buna ziua
Question:
Cite persoane i-au masa simbara si duminica?
Va multumim
Answer (15 Oct 2018, 12:12):
depinde de sezon si plan de turnare. Nu exista o regula fixa, este mai mult o exceptie.
Date:
15 Oct 2018, 15:57
Question's name:
cit lapte se cuvine pentru o persoana si cite persoane in zi / in luna sunt asigurate cu el?
Question:
merci
Answer (17 Oct 2018, 11:25):
0,5 LT. Pe zi 100-150buc ( in dependenta de sezon). In mediu 20 zile/luna.
Date:
16 Oct 2018, 16:34
Question's name:
Buna ziua, suntrm in asteptarea raspunsului.
Question:
Merci
Unfortunately, questions can be asked only during the "Enquiry period" period.
Clarifications
Document successfully signed
OK